Galaxy S5: we zijn zo weer terug, na de commercials…

Bij een nieuwe Galaxy hoort natuurlijk flink wat marketing. Tijdens de Grammy Awards聽stond de S5 al even in de schijnwerpers, maar sinds vandaag mag de rest van de wereld ook meegenieten van de eerste promo videos van de Galaxy S5 en de Gear 2.

Op het Samsung YouTube kanaal mogen we lekker genieten van drie leuke filmpjes waarin we worden overtuigd van de innovatie en kwaliteit van de nieuwe Samsung producten. Om een lang verhaal kort te maken, in de filmpjes wordt uitbundig aandacht besteed aan hoe de Galaxy S5 en Gear 2 kunnen worden gebruikt om je dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Zo kunnen we natuurlijk nog wel even door gaan, maar het is wellicht beter om zelf even de video鈥檚 hieronder te bekijken 馃槈

En natuurlijk mogen we de Gear 2 niet vergeten 馃槈

Mening? Laat je horen in de comments hieronder!

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee