Samsung ontkent en bevestigt de komst van een premium Galaxy S5 of Galaxy F wel en niet

We kunnen ons voorstellen dat de bovenstaande kop verwarrend is. En dat dekt precies de lading. Min of meer gelijktijdig hebben twee hooggeplaatste Samsung bonzen de komst van een premium versie van de Samsung Galaxy S5 – ook wel bekend als Galaxy F – zowel ontkend als bevestigd.
wpid-samsung-galaxy-f-sm-g900f Samsung ontkent en bevestigt de komst van een premium Galaxy S5 of Galaxy F wel en niet
Het was de baas van Samsung’s mobiele divisie JK Shin die ontkende dat er nog een soort deluxe versie van de Galaxy S5 in de pijpleiding zit. Elders in de wereld, echter, liet Kwon Oh-hyun – vice chairman van Samsung Electronics – op een aandeelhoudersvergadering weten dat het bedrijf nieuwe premium produktlijnen, smartphones incluis, op de markt zal brengen.

Eén ding komen we hier met zekerheid te weten: het communiceren van een duidelijke, coherente boodschap gaat de heren niet zo goed af. En naar de komst van een Galaxy S5 ‘Prime’ danwel Galaxy F kunnen we vooralsnog alleen blijven raden…

(via 1, 2, 3)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee