Dit zijn de officiële hoesjes voor de Samsung Galaxy S5 (update)

Update: ja hoor, inmiddels zijn de officiële hoesjes voor de Galaxy S5 gewoon leverbaar. HIER vind je het aanbod bij onze partner MobielBereikbaar, of check hieronder meer hoesjes en accessoires:

Oorspronkelijke bericht:

Ondanks het feit dat de Samsung Galaxy S5 behoorlijk water- en stofdicht is, is het toestel net als andere smartphones natuurlijk niet krasvast – hoewel de soft touch achterkant waarschijnlijk minder gevoelig is dan glad kunststof of metaal. Desalniettemin komen er voor de Galaxy S5 natuurlijk ook speciale hoezen op de markt: flipcovers, S View cover – met een raampje voor een deel van het scherm, en stevige hard cases. We werpen een blik…

samsung-galaxy-s5-s-view-cover-zwart-wit Dit zijn de officiële hoesjes voor de Samsung Galaxy S5 (update)

De S View cover is een hoesje die waarbij je de achterklep op de plaats van de originele achterkant van de Galaxy S5 klikt. Het venster aan de voorkant geeft de belangrijkste informatie weer, ook als de hoes zelf gesloten is.

samsung-galaxy-s5-s-view-cover Dit zijn de officiële hoesjes voor de Samsung Galaxy S5 (update)

Zo te zien zal de S View cover in eerste instantie in dezelfde kleuren beschikbaar zijn als de Galaxy S5 zelf: zwart, wit, blauw en koper/goud. Maar Samsung kennende duurt het niet lang voor er meer kleuren volgen. In ieder geval duikt de vensterloze officiële flip cover nu al op in roze.

samsung-galaxy-s5-flip-cover Dit zijn de officiële hoesjes voor de Samsung Galaxy S5 (update)

En dan is er nog een vrij stoer uitziende hard case beschermhoes, met een opvallend patroon aan de achterzijde. Straks, als de Galaxy S5 daadwerkelijk te koop is – na 11 april – zullen wij in ieder geval niet schromen om een aantal van de hier getoonde covers en cases eens flink aan te tand te voelen.

samsung-galaxy-s5-hard-case-hoes Dit zijn de officiële hoesjes voor de Samsung Galaxy S5 (update)

(via 1, 2)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. Danielle Reumel zegt

  Geachte heer, mevrouw,

  Ik heb een tijdje terug aan de actie voor gratis flipcover gedaan. Heb ook mijn code gehad. Nu wil ik dit aanvragen op de site maar komt niet voor bij de promoties. Ik heb inmiddels mijn S5 al en zou het hoesje graag willen hebben. Wat moet ik nu doen?

  Graag hoor ik van u.

  Met vriendelijke groet,
  Danielle Reumel

 2. Mike zegt

  Beste Danielle,

  Je dient de volgende gegevens uit te printen:
  – Een print van de e-mail met de door u op het registratieformulier ingevulde gegevens
  – Een kopie van uw aankoopbon (met daarop in ieder geval de naam van de dealer, het
  aangekochte model en de aankoopdatum)
  – Kopie van de streepjescode van de verpakking
  – Indien een review is achtergelaten op Kieskeurig.nl dient u een kopie van de bevestigingsmail van de review mee te sturen

  Stuur bovenstaande documenten uiterlijk 22 mei naar:

  Samsung GALAXY S5 promotie
  Antwoordnummer 1075
  6200 VB Maastricht

  Hoop dat je er iets aan hebt. Dit is in ieder geval wat ik ga doen na wat uitzoekwerk! Succes

  Groet,
  Mike

 3. Jeroen zegt

  Ik overweeg om een s view cover te kopen voor de Samsung Galaxy S5 die ik heb besteld. Mijn vraag is hoe de werking is van deze cover i.c.m. fingerprint scanner om in te loggen. Verder vraag ik mij af of deze cover nog functioneel is wanner Android 5 geïnstalleerd is. Alle notificaties komen dan op lock-screen. Alvast bedankt voor reactie.

Praat mee