Samsung patenteert nieuw type S View cover met twee vensters (voor de Galaxy Note 3?)

Ze zijn behoorlijk populair, Samsung’s S View covers – je weet wel, die flipcovers waarbij je door een venster aan de voorkant alsnog toegang hebt tot een gedeelte van het beeldscherm. In Zuid-Korea heeft Samsung patent aangevraagd, en gekregen, op een ontwerp voor een S View cover met twee vensters.

samsung-double-s-view-cover-galaxy-note-3 Samsung patenteert nieuw type S View cover met twee vensters (voor de Galaxy Note 3?)

De aanvraag, op 30 september vorig jaar ingediende bij de Korean Intellectual Property Office, toont een S View cover zoals we deze eigenlijk al kennen – om precies te zijn voor de Samsung Galaxy Note 3. Maar direct valt natuurlijk op dat er niet één, maar twee grote vensters in de voorkant van de hoes zijn uitgespaard.

samsung-double-s-view-cover-galaxy-note-3-2 Samsung patenteert nieuw type S View cover met twee vensters (voor de Galaxy Note 3?)

Wat Samsung precies van plan is met het vastgelegde ontwerp – het ontwerppatent is inmiddels toegekend – weten wij natuurlijk ook niet. Zien we straks een geheel nieuwe, Double S View cover in de schappen verschijnen? Of zal Samsung het concept misschien willen gebruiken voor andere toestellen, zoals de recent onthulde Galaxy S5?

Deze vragen staan natuurlijk los van de vraag of iemand zit te wachten op een S View cover met twee raampjes – kun je dan niet beter gewoon een goede hardcase kopen en een screenprotector?

Wie het antwoord op één van deze vragen weet, mag het hieronder graag melden. Maar bij deze weet je in ieder geval dat Samsung – zo lijkt het – in een vergevorderd stadium is met de ontwikkeling van een dergelijke S View cover met dubbel venster.

Je vindt het ontwerppatent en de bijbehorende originele afbeeldingen bij KIPRIS HIER.

 

 

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee