Samsung Galaxy S5 releasedatum: 11 april

Hoewel de onthulling van de Samsung Galaxy S5 wat eerder kwam dan we de laatste jaren gewend zijn, volgt de officiële, wereldwijde release maar twee weken vroeger dan bijvoorbeeld bij de Galaxy S4. Om precies te zijn moet dit op 11 april gaan gebeuren.

samsung-galaxy-s5-blauw-achterkant

Op die datum zal de Galaxy S5 in 150 landen tegelijk in de winkels komen te liggen. Een precieze adviesprijs hebben we zo gauw nog niet voorbij zien komen. De Galaxy S4 kreeg een prijskaartje van 699 euro mee, en hoewel recente geruchten fluisterden dat de Galaxy S5 bij de lancering goedkoper zal zijn dan zijn voorganger, lijkt een vergelijkbare prijsstelling logisch.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *