Samsung begint met uitrollen Android 4.4 KitKat voor de Galaxy S4

De Galaxy Note 3 kreeg ‘m al een tijdje geleden, en nu weten we zeker dat ook de Samsung Galaxy S4 spoedig aan de beurt zal zijn. We hebben het dan natuurlijk over de update naar Android 4.4 KitKat, die afgelopen weekend officieel van start ging.

samsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-preview Samsung begint met uitrollen Android 4.4 KitKat voor de Galaxy S4

Als eerste komen gebruikers in het land onzer Oosterburen aan de beurt, waar de update sinds gisteren op de Galaxy S4 geïnstalleerd kan worden. De veranderingen voor het toestel zijn vergelijkbaar met die op de Galaxy Note 3: witte iconen op de notificatiebalk, een nieuwe MP3 speler op het vergrendelscherm, en nog een aantal andere nieuwe snufjes.

Hiermee weten we natuurlijk nog niet wanneer Android 4.4 op de Nederlandse Galaxy S4 zal arriveren, en als we dan toch een gokje moeten wagen komen we niet verder dan ‘binnen nu en een paar weken’. Maar hij ís onderweg, dat is zeker.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  1. John zegt

    Ik keek vanmorgen toevallig bij de handmatige controle en ik kreeg 4.4 binnen. Vanavond maar eens proberen te installerren. Ik heb die van mij via dutchcoms, volgens mij is dat inde basis een duitse versie.

  2. Erik zegt

    Na update naar Kitkat vanmorgen heb ik een probleem met een vaststaand scherm (geen enkele app kan ik aanklikken) als ik de S4 ontgrendel (via aan/uit knop of view cover maakt geen verschil).

    Alleen als ik na openen view cover (of ontgrendel via aan/uit knop) 1 maal op de home button druk, kan ik wisselen tussen schermen.

    Als ik de home button niet aanraak kan ik niet tussen schermen wisselen (instellingen scherm naar beneden swipen werkt wel)

Praat mee