T-Mobile branded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 update

Voor gebruikers met een unbranded Samsung Galaxy S3, of eentje van Vodafone, was de update al even beschikbaar. En vandaag komen ook bezit(s)ters met een T-Mobile branded Galaxy S3 (zónder 4G) aan de beurt.

samsung-galaxy-s3-android-4-3-update-t-mobile-branded T-Mobile branded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 update

Het gaat hier om grotendeels dezelfde firmware die we met kerst ook op de unbranded Galaxy S3 zagen verschijnen, hoewel de firmwareversie – XXUGML2 – suggereert dat het om een iets nieuwe versie van de software gaat. In ieder geval brengt de Android 4.3 ook op T-Mobile’s Galaxy S3 ondersteuning voor de Galaxy Gear, een vernieuwde interface, en nog meer optimalisaties en veranderingen.

De update is beschikbaar via het toestel zelf, én natuurlijk via Samsung’s Kies programma op de PC. Installatie via WiFi is – zoals altijd – een dikke aanrader.

Heb jij een T-Mobile branded Galaxy S3, en de update vandaag geïnstalleerd? Deel hieronder jouw ervaringen!

 

 

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. AvG zegt

  Heb zojuist de update gedaan.
  Scherm ziet er nu beter en mooier uit (helderder). Lees veel klachten over accu duur, dus dit nog even testen.
  Ook alle onnodige software weer verwijderd of uitgeschakeld.
  Het oogje (Slim sluimeren) blijft in scherm staan, dit terwijl deze toch uitstaat,
  Telefoon lijkt nu ook wat sneller en beter te werken, rest moet ik nog even testen.

 2. Marjolijn2503 zegt

  Hoi, ik heb een toestel van KPN en heb de update sinds 1 januari. Maar nu heb ik een vraag: mijn batterij laadde niet meer goed op en dus een nieuwe batterij gekocht. Erin gedaan en inderdaad laadde die snel (4 uur) helemaal op. Nu doet hij dat al niet meer en dus een harde reset gedaan door naar fabrieksinstellingen te gaan. Batterij laad in 6 uur van 20% naar 80%. Wat kan ik eraan doen om hem sneller en helemaal vol op te laden. het toestel stond beide keren uit.
  Met vriendelijke groet,
  Marjolijn

 3. R zegt

  Geen schokkende veranderingen, is bij mij niet sneller geworden (ook niet langzamer). Heb overigens eerst volledige reset naar fabrieksinstellingen gedaan.

  De batterijduur lijkt wel korter te zijn geworden helaas. Waar ik met de vorige software versie 1,5 tot 2 dagen haalde is dit met de 4.3 versie 1 dag. In dit opzicht dus zeker een achteruitgang te noemen.

 4. R zegt

  Aanvulling: de tips zoals vermeld op //www.galaxyclub.nl/2014/01/samsung-galaxy-s3-android-update-note-2-batterij-wifi-apps-sms-problemen-oplossing/ bieden voor mij helaas geen uitkomst. De instellingen stonden al optimaal (wifi of 3g aan en de rest zoals bluetooth etc uit en de optie ‘scannen altijd toestaan’ eveneens uit)

 5. Danielle zegt

  Mijn telefoon is veel langzamer geworden en de media speler werkt ook niet goed meer (veel haperingen tijdens afspelen). Batterijduur is bij mij wel hetzelfde gebleven.

Praat mee