Unbranded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 update

wpid-Screenshot_2013-12-26-09-54-46-1 Unbranded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 update

Het lijkt wel kerst: vandaag is de langverwachte Android 4.3 update voor de unbranded Samsung Galaxy S3 in Nederland beschikbaar.

De update is ruim 418 MB groot – firmware versie XXUGMK6 – en brengt de Galaxy S3 in één klap van Android 4.1 naar versie 4.3.

Na de update is de S3 compatible met de Galaxy Gear smartwatch, maar voor de meeste gebruikers zijn vooral de vernieuwde en snellere interface relevant. Ook is de schermweergave sterk verbeterd – check de nieuwe Adapt Display en Professionele foto weergave modi – en zien we nieuwe versies van een flink aantal van Samsung’s eigen apps – én het Knox beveiligingspakket.

Daarnaast is het nu (eindelijk) mogelijk om applicaties die je zelf hebt geïnstalleerd te verplaatsen naar de SD kaart.

De update is beschikbaar via de Galaxy S3 – download de update in dit geval via WiFi verbinding, om je databundel te ontzien – en via Samsung’s Kies programma op de PC. Heb jij de update al geïnstalleerd? Deel hieronder jouw ervaringen!

Update: problemen na de update? Kijk ook eens HIER!

samsung-galaxy-s3-android-4-3-update-firmwareversie Unbranded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 updatesamsung-galaxy-s3-android-4-3-update-sneltoetsen Unbranded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 updatesamsung-galaxy-s3-android-4-3-update-menu Unbranded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 updatesamsung-galaxy-s3-android-4-3-update-schermmodus Unbranded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 updatesamsung-galaxy-s3-android-4-3-update-standaardinstellingen Unbranded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 updatesamsung-galaxy-s3-android-4-3-update-vergrendelscherm-widgets Unbranded Samsung Galaxy S3 krijgt Android 4.3 update

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Hylke zegt

  De vorige versie was ook al goed maar deze is echt top.
  De telefoon draait als een speer super toestel en nooit problemen mee gehad.
  dank je wel samsung voor android 4.3

 2. Jeroen zegt

  Alles OK, behalve de camera, zou een ander makkelijker waaiervormig venster moeten zien, maar het ziet er nog allemaal precies hetzelfde uit als voor de update. Hoe is dat bij anderen?

 3. Wallenburg zegt

  Sinds een aantal dagen de 4.3 versie (Vodafone). Kan sindsdien de “Multi Window” functie niet gebruiken. Als deze staat ingeschakeld en druk lang op de “Terug-toets” dan gebeurt er NIETS. Al een keer uit/aan gezet maar nee werkt niet.
  Ook de app “Video-editor” werkte niet. Gedeinstalleerd en weer opnieuw installeren werkte deze wel weer. VInd het toestel een stuk trager, wat volgens andere berichten juist andersom zou moeten zijn.
  Heeft iemend dezelfde ervaring voornamelijk v.w.b. de “Multi Window”doet deze het bij iedereen wel na de update ?
  – De nieuwe functies zoals de draai carrousel (Sene modus) in de camera app niet aanwezig.
  – De nieuwe functie bladeren door de foto’s door over het scherm te vegen (zonder aanraken) niet aanwezig.

  Ik ben dus zeker niet tevreden over deze langverwachte update.

    • Wallenburg zegt

     Wim geeft aan dat je dit moet activeren via “Instellingen”.
     Uiteraard heb ik bij “Instellingen” dan “Display” en “Mult-Window” aangevinkt.
     MAAR DIT HELPT NIET.
     Via een andere site dezelfde vraag gesteld en kreeg daar de oplossing te horen.

     Ga naar “Instellingen” dan bij het tab-blad “Mijn apparaat” naar “Startschermstand” daar staat normaal de functie “Standaardmodus aangevinkt” KLIK NU OP “Toepassen” en nu werkt het wel.
     UIteraard moet zoals boven omschreven wel “Multi-Window aangevinkt staan.

  • mikey276 zegt

   Het kan kloppen dat je niet door de foto’s kan bladeren zonder aan te raken aangezien je daar de nodige hardware niet voor hebt namelijk (dit werkt met een sensor die niet op de S3 zit)

 4. paula zegt

  Krijg alleen zwart scherm en constante herhaling van” touchwizz-start gestopt” word er bijna gek van. Heb alles al geprobeerd Tot aan 3 maal fabriekreset. Wie helpt mij

 5. Semih zegt

  Ik heb al sinds ochtend en hij is wel stuk sneller bij antutu benchmark 18989 gehaald voorheen was 17589.Maar wat mij opvalt update is 480 mb ik dacht dat ze 800 mb zou sturen en er is bijvoorbeeld geen knox bevelingen en zo,ik heb de update maar mij vrouw heeft nog steeds geen update terwijl we allebei bij t-mobile hebben gekocht en zelfde tijd unbrandend toestel nou Samsung weer natuurlijk sturen ze nooit op zelfde moment plus wifi verbiending is onstabiel dus soms pakte wel soms niet.Op naar volgende 4.4 dus weer wachten tot volgende jaar :))

 6. zegt

  sinds gisteren ubdate binnen gehaald werkt perfect multy window
  draait goed camera flip over werkt ook goed lekker snel allemaal
  alleen jammer dat samsung niet de app scrollen met je ogen er in heb gedaan
  verder een fijne ubdate

 7. Jeroen zegt

  Net gechat met Samsung.nl over het ontbreken van de vernieuwde camera app.
  Blijkt niet bedoeld te zijn voor de galaxy S3 1900, ondanks wat ik overal las.
  Kreeg link om hem los te installeren.
  Link is: http://galaxy-note2.wonderhowto.com/how-to/get-new-jelly-bean-4-3-camera-gallery-apps-your-samsung-galaxy-note-2-no-root-required-0147690/
  Voor zover ik het gezien heb nu doet hij het goed . met volumeknop kun je nu foto maken en je hebt de waaiervormige menustructuur. Deinstalleren wordt ook uitgelegd als hij niet bevalt.

 8. najim zegt

  waneer komt de update voor de samsung galaxy mega. ik heb de samsung galaxy gear horloge gekregen maar hij werkt niet op mijn samasung mega???????

 9. Semih zegt

  ik heb al 1 dag op zitten en mijn S3 begint raar te doen met scherm je ziet alleen maar streepjes nou beginnen we weer net als vorige jaar toen ik 4.1 had was andere problemen en nu weer andere problemen het is ook nooit goed met updates.Bij Camera alleen foto en geluid te gelijk tijd kunnen we opnemen veder geen verandering idd en geen knox en toetsboard ook niet veranderd net als S4 dus Jammer Samsung jullie zijn alleen maar neppers volgende keer koop ik echt geen samsung meer dat is wel dudelijk het is alleen maar ellende

 10. faabian zegt

  Ik ben zeer tevreden over de update. Multi window werkt perfect. Alleen mis ik knox. Knox is niet mee gekomen. Is dat een foutje of hoort dat zo?

 11. Larissa zegt

  Ik heb de update ontvangen via Kies. Batterij gaat even lang mee als voor de update een mooi uiterlijk en Mijn mobiel reageert sneller

 12. Patricia zegt

  bij mij is het dram…als ik in de galerij zit kan ik niks meer delen en heb ik gelijk een zwart scherm….ook vreet hij mijn batterij leeg… (update via vodafone)

 13. Jeroen zegt

  Zoals velen kreeg ik ook bij verschillende wifi locaties de melding ‘ instabiele verbinding”. Na tip van samsung om te herstellen naar fabrieksinstellingen (backup eerst, dan herstel en alles wissen en na dat hele gedoe en alles er weer op gezet is die foutmelding over WIfi nu niet meer gezien.

 14. Marise zegt

  Update gedownload alleen in mijn meldingsbalk krijg ik steeds dezelfde meldingen over dat er bestanden zijn gedownload die niet te openen zijn en dit krijg ik niet weg in de meldingsbalk.. iemand ook last van ? En is het op te lossen?

  • GeorGio zegt

   Cache wissen hielp niet etc..

   Werd er gek van:

   in de Apps mode: ga naar downloads -> kies overige downloads en vink de boel aan. wissen die handel!!!!

   of:

   Instellingen > Accounts> Google> Zoeken -> Google now aan zetten (links onder misschien later kiezen)

   (kan nodig zijn: zoeken op telefoon)
   Type in de zoekbalk -> downloads

   kies overige downloads en vink de boel aan. wissen die handel!!!!

 15. Raymond zegt

  Alles werk goed, camera nog steeds het zelfde, alleen het updaten en installeren van mijn apps via AppStore werkt zeer traag, nog nooit eerder gehad…

 16. Jan van Dijk zegt

  Update geïnstalleerd. Krijg nu continue de melding “Het proces com.android.phone is gestopt”. Ook E-mail werkt niet meer. Leuk zo’n update – telefoon volledig onbruikbaar voor wat dan ook.

 17. Levi zegt

  Sinds gisteren update ontvangen.
  Helaas wil me accu niet verder laden dan 54 procent.
  Is het mogelijk om de oude versie weer te installeren?

 18. Danny Bax zegt

  Heb sinds vandaag ook de update…..
  Draait opzich aardig maar sommige websites laden ineens niet of traag of werken niet helemaal soepel.

  Telefoon gaat ook ineens als een idioot door de accu heen , accuduur was niet geweldig maar is nu redeljjk dramatisch te noemen.

 19. Roos zegt

  Heb vandaag ook de update gedaan op mijn s3, alleen toen mijn telefoon klaar was met updaten ging hij opnieuw opstarten alleen nu start die niet verder op dan dat zwarte startscherm waar dan opstaat: Samsung GALAXY S III GT-l9300
  Moet ik hem gewoon de hele nacht laten opstarten?
  Wie kan mij helpen???

   • Marion zegt

    Ik heb dit probleem dus ook. Maar ja, ook bij de Samsung live chat hebben ze natuurlijk een (vast welverdiend) dagje vrij. Dus maar even tot morgen wachten.
    Gelukkig ben ik dus in ieder geval niet de enige die dit heeft.

     • Wilco zegt

      Ook hier hetzelfde probleem, update gedaan, start vanzelf opnieuw maar blijft hangen. Bij mij is het dan bij het scherm waar er alleen ‘SAMSUNG’ staat..

   • Natushka zegt

    BLEEF NA HET UPDATEN HANGEN OP BEELD MET ANDROID UPGRADEN APLICATIE OPENEN, MAAR DOET VERDER NIKS, DUS HEB HET UITGEDAAN. EN HEB PRECIES HETZELFDE PROBLEEM, BLIJFT HANGEN MET SAMSUNG OP HET BEELD! IK HEB HARD RESET GEDAAN WELKE IS VOLUME+ AAN/UIT + MENU KNOPPEN TEGERLIJKER TIJD INDRUKKEN EN DAAR KAN JE DE TELEFOON RESETTEN, MAAR NU MOET IK EEN OF ANDERE PACKAGE INSTALEREN, ZOU NIET WETEN WELKE… HEB BEGREPWN DAT MIJN TELEFOON HET NIET MEER ZAL DOEN…. HELP

 20. Daphne zegt

  Vandaag binnengekregen. Absoluut waardeloos!!! Meeste elementaire functie van de foon doet het niet meer: een telefoonnummer invoeren. Contacten doet het ook niet meer. Verder is de telefoon heel traag en de batterij een keer zo snel leeg. Na oud en nieuw foon maar naar kpn brengen.

 21. Semih zegt

  ik krijg dan de melding “Proces system reageert niet. Wilt u afsluiten?” Als ik “ok” aanklik reageert het toestel nog niet.en moet ik telefoon opnieuw starten dan pas reageert alles en heel traag?

 22. Jeroen zegt

  Nog wat tips tav zaken waar ik na update last van had:
  google play werkte automatisch de apps die ik eerder had geinstalleerd bij, maar bleef eindeloos hangen en kreeg foutmeldingen. Tip van samsung werkte: instellingen- Applicatiebeheer en dan gegevens wissen/buffer leeg maken. Daarna konden alle apps verder geinstalleerd worden.

  Verder wat wifi foutmelding onstabiel betreft: fabrieksinstellingen herstellen werkte en hielp. Maar na installeren van een battery doctor kreeg ik de melding ineens weer. Misschien dat die battery app iets met je wifi doet om energie te bezuinigen van je smartphone?! Na deinstalltie van die batterij app blijft foutmelding onstabiele wifi gelukkig weer weg.
  Misschien van nut voor anderen met hetzelfde probleem.

 23. Masja zegt

  Vanochtend de update binnengekregen. O.a. E-mail en internet werken nu niet meer, krijg dan de melding bijv. E-mail is gestopt. Opnieuw opstarten is zeer traag en blijft soms hangen, voorheen nooit problemen mee gehad.

  Iemand nog tips? Baal er nu echt enorm van dat ik de update heb uitgevoerd.

 24. Jade zegt

  Ik heb het geïnstalleerd alleen gaat mijn telefoon niet meer aan. Hij gaat wel aan maar blijft op het beeld hangen waar Samsung staat… Iemand tips? Koppelen aan m’n laptop werkt ook niet.

 25. Menno zegt

  Ik had hetzelfde probleem. Na update kwam ik niet verder dan galaxy SIII scherm daarna op zwart.
  Download het programma Kies van samsung (Als je dit nog niet hebt.).
  Start je samsung op in download mode -> power knop+ Home+ volume omlaag.
  Sluit hem via usb aan op je pc.
  Open Kies -> Hulpmiddelen-> firmware upgraden en initialiseren. Voor modelnaam en S/N is.
  En de rest wijst zichzelf.
  Voor mij werkte dit. Hoop voor jullie ook! Succes
  Kijk eventueel even hier:
  http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s3/312075-help-s3-doesnt-turn-keeps-flashing-samsung-galaxy-s3-gt-i9300.html

 26. Marissa zegt

  Alles werkt prima op mijn email na. Deze werd altijd automatisch gesynchroniseerd dus als ik een email kreeg kwam deze gelijk op mijn telefoon binnen. Dat doet hij echter nu niet meer. Ik heb al bij instellingen etc. gekeken maar daar staat alles goed ingesteld. En als ik bij instellingen –> accounts –> email kijk dan staat daar synchronisatie uitgeschakeld terwijl deze bij mijn email instellingen wel gewoon staat ingeschakeld.
  Heeft iemand enig idee hoe ik dit op kan lossen?

 27. Samantha zegt

  Sinds zaterdag de nieuwe update, telefoon is er een stuk sneller van geworden.

  Het enige probleem en groot probleem is dat mijn batterij het voor de update minimaal een dag volhield en na de update misschien een halve dag (bij normaal gebruik) zit ik een spelletje te doen, is het gedaan met max. een half uurtje dan is mijn batterij al drie kwart leeg.

  Erg jammer, zou zo terug willen naar de vorige versie.

  • LIes zegt

   Na alle klachten weet je zeker dat je de nieuwe update wilt hebben???
   Als ik kon kiezen zou ik het noooooit meer doen!
   Wat een bagger update!

 28. sireen zegt

  Het is echt vreselijk bij mij, om de seconde loopt hij vast en komt er in me beeld te staan “klok is gestopt” en als ik naar de applicatie van de klok ga wilt hij hem niet openen en komt het weer in me beeld “klok is gestopt”. Wat kan ik er aan doen want word er helemaal gek van. Voor de rest vind ik het er wel goed uit zien.

  • Jess zegt

   Ik heb precies hetzelfde probleem. Bij mij start hij alleen ook geregeld op nieuw op, en muziek luisteren gaat bijna niet want hij hapert steeds. geen idee wat ik hier aan kan doen!?

 29. LIes zegt

  Wat een drama!
  Accu loopt idd heel snel leeg, krijg sinds de update de melding dat mijn Wifi verbinding niet stabiel is. Nooit problemen mee gehad.
  Weet iemand wanneer er een nieuwe update incl fix komt? Of hoe ik terug kan naar de oude?
  Had ik nu maar geluisterd en een ander besturingssysteem gedaan… windowsphone of een iphone gaat de volgende worden

 30. karlijn zegt

  Ik heb de update gedaan en totaal geen problemen, alles werkt rsuper!

  Alleen een minpuntje, bij elk WhatsApp bericht wat ik maak en verstuur geeft hij een geluid, dit haf Ik voorheen niet, kan ik dit ergens uitzetten? ?? Alle geluidsinstellingen al na gegaan maar niets kunnen vinden….

 31. pammetje zegt

  Update gedownload alleen in mijn meldingsbalk krijg ik steeds dezelfde meldingen over dat er bestanden zijn gedownload die niet te openen zijn en dit krijg ik niet weg in de meldingsbalk..
  als ik ze verwijder of wis staan ze er met een kwartier weer al diverse malen verwijderd heeft iemand ook last van ? En is het op te lossen?

  • Chantal zegt

   instellingen>mijn apparaat>startschermstand>standaardmodus> toepassen.
   Ook als standaardmodus al staat aangevinkt, toch nog toepassen, dan werkt het weer.

 32. pompoen zegt

  Ik heb nog steeds geen update gehad, andere met de S3 hier in huis wel (allemaal tegelijk gekocht), ik druk heel vaak op dat knopje’controleren op updates’ en dan zie ik maar niks komen… meerdere nog steeds niet ?

 33. Wendy zegt

  Ik baal dat het 3×4 toetsenbord weg is en dat de batterij het geen hele dag meer volhoud. Hoe moet ik me telefoon resetten? Voorheen was het makkelijk te vinden maar nu… (kijk vast niet goed)

 34. Harry_D zegt

  De 4.3 update draait nu een paar dagen & ziet er goed uit. Werkt prima, verder – heb wel de indruk dat het energie verbruik kort na de update nogal toegenomen was, maar dat lijkt zich nu weer te verbeteren.
  Ik heb een unbranded toestel, via T-Mobile.

 35. KG zegt

  Gisteren een Update gedaan,ziet er prima uit.
  Heb echter één probleem die ik al eerder voorbij zag komen maar nog niet heb kunnen oplossen
  met de juiste oplossing.
  “Mijn samsung s3 blijft maar bestanden terughalen”!
  Ik verwijder ze maar staan er na 5 minuten al weer op! Vreselijk irritant.
  Zolang ik op mijn Wifi zit is dit geen probleem…anthans!, Echter buiten de deur gaat dit downloaden ten kosten van mijn internet mb’s
  Wie o wie,mijn downloadmanager uitschakkeld,buffer en cache geleegd….maar nog steeds het zelfde!
  KG

 36. swen zegt

  Goede update erg netjes enige rare is dat sommige apps als mij achtergrond worden gebruikt (zo word heel mijn scherm bijv gevuld met het internet icoontje) weet niet of ik de enige ben die hier last van heeft

 37. giny zegt

  vandaag de update 4.3 geinstaleerd. Nu een groot probleem. Als ik naar instellingen wil gaan geeft hij aan: instellingen is gestopt. Kan daarna alleen op OK drukken, andere mogelijkheden, zoals annuleren zijn niet mogelijk.
  Ook na een harde reset blijft dezelfde melding komen.
  Iemand een idee???

 38. Michel zegt

  Na de update had ik het meer voorkomende probleem dat hij in zijn opstartscherm bleef hangen.
  Via de recovery mode alles gereset maar hij bleef nog steeds in het opstartscherm hangen.
  Toen via download mode en Samsung Kies firmware upgraden en initialiseren gedaan, dit liep halfverwege vast wat dus betekend dat nu zelfs mijn stuurprogramma’s beschadigd of onvolledig zijn..
  Daarna via Kies Noodherstel gedaan. Maar hiervoor heeft hij verbinding met je telefoon nodig en nu vind hij hem niet meer.
  Al met al een leuke update 🙂
  Morgen maar eens langs de telefoonwinkel want zelf weet ik het niet meer…
  Of iemand nog advies?

  Open Kies -> Hulpmiddelen-> firmware upgraden en initialiseren. Voor modelnaam en S/N is.

 39. lars zegt

  Ik heb mijn s3 nu een half jaar geleden gekocht bij t-mobile met simlock 2 maanden geleden simlockvrij laten maken maae ik heb nu nog steeds geen update gezien krijg ik hem nog?

 40. Gerrit zegt

  Bij de vorige versie blokkeerde mijn scherm vaak en dan kan ik de telefoon ook niet opnemen met de veegfunctie. Nu werkt mijn routeplanner avignon europe niet meer € 38 naar de klote. Oruxmaps ook twijfelachtig

 41. Dick zegt

  Ik heb de update gestart en nu ba een paar uren zie ik een knipperend Samsung logo. Verder geen beweging in te krijgen. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

 42. HELP AUB zegt

  IK HEB EEN NIEUWE UPDATE GEDOWNLOAD 4.2.3
  EN TIJDENS HET OPNIEUW STARTEN KRIJG IK SAMSUNG STARTSCHERM TE ZIEN MET SAMSUNG STAAN EN MIJN BLAUWE LICHTJE BLIJFT AAN EN HIJ LOOPT DUS VAST TIJDENS HET OPSTARTSCHERM
  IEMAND GOEIE TIPS OF DIE MIJ KUNT HELPEN OF HET ZO HOORT? DIT IS MIJN 3E GALAXY S3 IK WORD ER DOOD MOE VAN SAMSUNG MAAKT NU PRODUCTEN DIE JE KUNT VERGLIJKEN MET EUROSHOPPER OF AH HUISMERK SAMSUNG WORD STEEDS MINDER WAARD IN MIJN OGEN

 43. HELP AUB DIT KOST MIJN 3E GALAXY S3 zegt

  Ik heb de update gestart en nu ba een paar uren zie ik een knipperend Samsung logo. Verder geen beweging in te krijgen. Iemand enig idee wat dit kan zijn????????????? OPLOSSING OF INFO WAT HET KAN ZIJN OF…

 44. Rob zegt

  1e Vandaag do. 2-1-2012 de nieuwe update 4.3 voor mijn Samsung S3 geinstalleerd dit op advies door door Samsung melding op mijn toestel. Nu bemerk ik dat de applicatiebalk links(verticaal op het scherm niet meer zichtbaar is, en ook niet meer te activeren is met de terug-toets van het toestel… vreemd.!!!!

  2e De layout (kader) om je pin code in tevoeren is gewijzigd, heeft weinig contrast kleur over meer en is volgens mij ook niet in te stellen het blijven witte letters en ik zie alleen horizontale lijntjes “Niet echt duidelijk…. je kunt heel snel je code hierdoor fout intoetsen.

  Is dit bij jullie ook zo…… Wat is hier aan te doen ?

  Met vr. gr. Rob

 45. Thomas zegt

  Ook hier nog steeds geen update beschikbaar… Niet via WIFI, niet via KIES.
  Galaxy S3 unbranded. Iemand een idee wanneer de uitrol volledig afgerond zal zijn?

 46. l zegt

  Weet iemand hoe ik het 123 toetsenbord terug kan krijgen want door de niuwe update staat deze niet meer in de telefoon zelf want met het kleine toetsenbord kom ik niet mee over weg

 47. Nooit meer Samsung zegt

  Ik heb ook de update gedaan nadat ik elk uur ermee werd geconfronteerd. Helaas blijft de telefoon nu hangen op SAMSUNG met een blauw licht. Ik koop nooit meer samsung-troep al vanaf dag 1 gezeik met die kutteleefoon

 48. tom zegt

  Unbranden s3 , nog altijd geen update te zien ? Betwijfel nu ook sterk of ik hem uberhaupt wel ga instaleren , na al de klachten geleze te hebben.. vind dit niet acceptabel, samsung is een heeeel groot merk, en de s3 is een heel bekend toestel, dan zou je op zen minst verwachte dat ze de update verzorgen , en zien dat hij volledig goed is .. nog zo’n minpunt bij s3 : de batterij .. voldoet totaal niet aan de verwachtingen !

 49. yannick zegt

  Ziet er erg netjes uit maar mijn email is helemaal van slag ik krijg telkens een melding 18 mails vervolgens verwijderd en na 5 minuten t zelfde verhaal. Wat nu?

 50. Hans zegt

  Nadat kies 3 is geïnstalleerd en de firmware is bijgewerkt kan ik hem niet meer synchroniseren zodra ik dat aanklik sluit het kies programma

 51. Marcel zegt

  Voor dat je de update doet zorg voor voldoende geheugen op je telefoon en maak een back up.
  Na de update is het beter om naar fabrieksinstellingen te gaan en alles weer terug zetten dan loopt hij weer als een zonnetje.
  De batterijduur gaat bij elke update snel maar na een aantal dagen is dat weer normaal.

 52. Marianne zegt

  Heb de 29ste dec jl de ipdate gedaan, werkt goed, voor mijn idee gaat de batterij juist langer mee.. alleen sinds de update is mijn email van slag. Krijg geen meldingen meer dat ik email heb en ook staan ze niet in postvak in (terwijl als ik via internet inlog ik wel degelijk mailtjes heb ontvangen).. wel krijg ik opeens de spammailtjes in postvak in ( die normaal in junk komen) en hier krijg ik wel melding van.. (zo nu en dan komt er wel een juist mailtje in maar krijg dan geen melding). De instellingen staan wel goed. Weet iemand hoe ik mn email weer kan laten werken zoals voorheen???

 53. marcel zegt

  Updaten gedaan op 4-1-2014. Om maar meteen met de deur in huis te vallen wat een waardeloze updaten. Applicaties die onverwachts stoppen , een extreem instabile netwerk, de telefoon in na 5 minuten gebruiken zo warm dat je de telefoon bijna niet meer kunt vast houden , batterijen extreem snel leeg. Na de updaten kon ik mijn Samsung gala s3 compleet op nieuw instellen dus ook alle appstore ….Dus ik heb spijt als haar op mijn hoofd dat ik de updaten heb uitgevoerd

 54. suzanne zegt

  Ik merk dat mijn batterij sinds de update veel korter meegaat. En slechtere internetverbinding. En mijn toestel is langzamer geworden. Geen verbetering. Als het zou kunnen zou ik de update willen verwijderen!

  • zegt

   Toestel: GT-I9300 / I9300XXUGMK6 ..
   Ik heb hier exact last van het zelfde.. Er blijven onzichtbare processen op de achtergrond lopen.. Waar, na het wissen van Ram-geheugen na het sluiten van alle programma’s gemiddeld tussen de 380 – 420 MB overbleef aan gaande processen, is dat nu GEMIDDELD 600 MB !! Dit zorgt ervoor dat de accu haast 2 keer zo snel leeg is..
   WIFI zegt constant dat de WIFI-verbinding slecht is, terwijl deze voor de update optimaal ontvangst had..
   Hier moet wat aan gedaan worden en snel.. anders is de lol er voor mij af..

   • Manita zegt

    Ik heb na de update ook het idee dat mijn batterij veel sneller leeg is dan voorheen. ook geeft hij soms aan dat de wifi verbinding zwak of slecht is. ook vind ik dat ik slecht bereik heb, terwijl ik Telfort heb.
    Ben er niet blij mee en zou willen dat ik het ongedaan kon maken

 55. Gerriey zegt

  Hallo, mijn vader heeft de S3 en ik de S4 we hebben hem beide geupdated naar 4.3. Bij mij zijn er geen problemen maar bij de S3 van mijn vader wel. Hij hangt constant vast als je hem aanraakt duurt het soms een halve min voordat hij reageert! zelf google store doet het niet meer en geeft een foutmelding aan. Weet iemand hoe dit verholpen kan worden ? want hij kan nu nog net bellen met de telefoon

 56. marleen zegt

  Zojuist een update voor mijn s3 gedaan. Hij blijft hangen in het opstart scherm. Het woord Samsung blijft staan verder gaat ie niet.

  Iemand een tip wat ik kan doen?

 57. wietske zegt

  Sinds de update werkt de rechterkant van mijn geluid niet bij aansluiting van oortjes. Heb nieuwe oortjes gekocht omdat ik dacht dat het aan mijn oortjes lag maar ook bij de nieuwe oortjes werkt de rechterkant niet. Bij het servicepunt van de mediamarkt zeiden ze dat het misschien aan de update lag. Iemand hetzelfde probleem en/of een oplossing? Heb bij geluid al alles gecheckt. Terugzetten naar fabrieksinstellingen?

 58. cathalijne zegt

  Sinds dw update kan ik niet meer vanuit de GALERIJ foto’s delen naar facebook/whatsapp/wat dan ook.. heel jammer, iemand tips?

 59. Dave zegt

  Vandaag de update gedaan ben wel tevreden over de snelheid minder tevreden over de functie. Wat ik nu helaas niet meer heb zijn dat de snel toetsen op mijn vergrendelscherm, weet iemand hoe ik deze weer terug krijg?
  In de instellingen “vergrendelscherm” zijn die niet meer aan te vinken of te selecteren, terwijl ze er wel staan.

 60. patrick zegt

  Na de update werkt mijn galerij niet meer. Kan dus helaas geen foto’s meer zien.
  Zou iemand me kunnen helpen om dit probleem op te lossen?

 61. dick zegt

  Ik ben niet tevreden. Om de 5 minuten loopt hij vast en krijg ik een bericht dat google kiosk is gestopt of een andere app van google ik kan ook geen verbinding maken met de play store enz. Ik heb wel internet. Iemand een idee hoe ik dit oplos?

 62. aynur zegt

  ik heb vandaag ook de update gedaan, en dat probleem heb ik ook van die sneltoetsen op mijn vergrendelscherm..ik heb ze ook niet meer en wil ze terug…kan iemand helpen..

 63. ine zegt

  Ook vandaag mijn update gedaan voor mijn galaxy 3. Nu geen toetsenbord meer. Ik krijg de melding samsung toetsenbord gestopt.
  Iemand een oplossing?

 64. Vincent zegt

  Update gedaan alles werkt prima alleen het nieuwe gedeelte met de foto camara mis ik

  Iemand zij dat ik hier http://gs3.wonderhowto.com/how-to/get-gs4-google-play-editions-new-camera-gallery-your-samsung-galaxy-s3-0147670/ dat gedeelte kan krijgen alleen als ik dat installeer staat op de website dat ik dan 2 keer de galerij heb en nog iets 2 keer dat lijkt mij dan overbodige is het dan echt nodig om dat gedeelte teinstalleren en de app/software staat niet in de playstore is het dan wel veilig ? graag hoor ik hier meer over alvast bedankt

 65. Kubra zegt

  Ik heb een soort van fout gekregen. Mijn telefoon gaat niet meer aan. Het start steeds vanzelf opnieuw op en laat zien dat het aan het updaten is maar valt ongeveer bij 30% uit en gebeurd het nogmaals. Iemand zelfde probleem?

 66. Saskia zegt

  Vanmorgen update naar 4.3 gehad. krijg nu foutmelding email is gestopt. ‘
  Email icoon verwijderd.. Helpt niet. Kan bij applicatiebeheer.. account email niet meer toevoegen. valt dan in fout.
  Iemand een suggestie? Bedankt alvast.

  • Wilco zegt

   Hetzelfde probleem hier. Telefoon start niet meer op na de update vanochtend, blijft hangen bij het scherm met alleen SAMSUNG erop. Erg fijn weer dit.

  • Tinus zegt

   Zie de post van Menno op 30 december. Hou er rekening mee dat je telefoon mimimaal 700 Mb aan vrij geheugen moet hebben om de update goed te kunnen uitvoeren. Hen je minder geheugen kan het zijn dat je telefoon vastloopt.

 67. samantha zegt

  Heb de update gedaan opnieuw alles ingevoerd wat ik moest doen opnieuw opgestart en krijg nu steeds te zien dat mijn internet verbinding onstabiel is. Mijn partner heeft ook de update gedaan en hij heeft nergens last van
  wie heeft dit nog meer en wie heeft het wel op kunnen lossen. Want wordt er een beetje gek van

 68. Chantal zegt

  Ook bij mij doet mijn telefoon helemaal niets meer na de update!! Ik kan er nog mee bellen maar daar is dan ook alles mee gezegd. Iemand al een oplossing gevonden?! Terugzetten naar fabrieksinstellingen heb ik al gedaan maar dit heeft ook niets geholpen 🙁

 69. claire zegt

  sinds ik de nieuwe update heb is mijn galaxy S3 veel trager geworden! mijn batterij gaat veel sneller leeg en mijn tijd blijft staan op de tijd toen ik hem ontgrendelt hebt, ook werkt het toetsenbord niet meer goed! dit is erg irritant! kan hier wat aangedaan worden zsm?

 70. sanne zegt

  Sinds de update krijg ik om de paar minuten een melding dat ik nieuwe email heb. Dit is constant een mail die ik allang gelezen heb..wanneer ik de melding niet open gaat t goed maar krijg ik na paar minuten een andere mail die ook oud is als nieuwe melding..als ik open krijg ik paar minuten later weer een melding…

 71. Saskia zegt

  Gister update gedaan (KPN) en sindsdien werkt de Facebook app niet meer. Iemand daar ook last van? Alles al geprobeerd qua aan/uit zetten, app verwijderen en weer installeren, etc.

 72. Vincent zegt

  Hallo Allemaal

  Ik zij gister dat de update goed was verlopen ik heb nog eens goed gekeken maar ik mis een aantal dingen en sommige dingen werken niet meer

  Ik mis het nieuwe camara
  Ik mis me navigatie wat er voor de update op zat
  Ik mis me TouchWiz als ik een andere beveiliging gebruik voor de update kon ik TouchWiz instellen en een wachtwoord of patroon of wat er in gesteld kon worden nu helaas niet meer

  Ik hoop dat ik iemand mij hier mee verder kan helpen ook op mijn vorig vraag als het even kan

  Alvast bedankt

 73. Chantal zegt

  Het probleem is opgelost! Ik heb ondertussen met Samsung support gechat (goede service dat trouwens!) Ik heb via Kies opnieuw de firmware geupgrade en nu werkt alles weer. Moet je wel vantevoren een back-up maken want alles wordt van je telefoon verwijderd, en er werd mij aangeraden om sim-kaart en sd-kaart uit mijn telefoon te verwijderen.

 74. Michiel zegt

  Ik heb de update er inmiddels een week of 2 opstaan (unbranded). Wat mij opvalt, net als velen…., is dat de accu een stuk sneller leeg is. Eerder alleen ’s nachts opladen, maar nu af en toe al voor de middag (bijna) leeg!.
  Daarnaast heb ik nu, als ik geen email heb, -1 bij het logo staan. Is er 1 nieuwe mail, staat er niets, zijn er 2, dan staat er 1… Heel vreemd. Ik krijg dit op geen manier weg.

  Wel een voordeel vind ik, dat je nu zonder problemen apps naar je sd kaart kunt verplaatsen.

 75. geralde passchier zegt

  Dit weekend de update gedaan. Er gebeuren nu rare dingen met bellen. Als ik ga bellen hoor ik sowieso eerst drie bliebjes die ik voorheen niet hoorde. En ik probeerde een winkel te bellen in Utrecht, maar krijg dan een call center in Polen aan de lijn??? (wellicht storing bij hun?). Zijn er die dit herkennen of toeval?

 76. Bonne de Boer zegt

  – Ik vind de telefoon juist trager gaan.
  – Camera is precies het zelfde nog.
  – Mijn wifi staat wel aan, maar zegt de hele tijd ”Uw internetverbinding in onstabiel” terwijl ik dat nooit had.

  Voor de rest nog geen problemen mee gehad.

 77. kevin zegt

  Hallo.
  Ik heb het netwerk van kpn…. en heb nu nog steeds geen update naar android 4.3, ik snap er niks van…
  Waar kan dit aan liggen??????

  Mvg. Kevin

 78. Nessa zegt

  Gisteren de update erop gezet. Met de handige knop (app?) ‘alle geluiden uit’ had ik het geluid uitgezet. En na de update is die koppeling weg. En wat nog erger is: het geluid werkt helemaal niet meer! Ik hoor de telefoon niet overgaan; als ik bel hoor ik geen kiestoon of iemand aan de andere kant; geen meldingstoontjes dat er een e-mail of bericht binnenkomt etc. De rest lijkt het allemaal te doen.
  Heeft iemand een idee? Terug zetten naar fabrieksinstellingen?

 79. annelies zegt

  Ik heb helaas ook de update. Nog niet zo lang dus weet niet wat ik tegen ga komen maar het MEEST IRRITANTE vind ik het toetsenbord heb nu geen 3×4 meer. Iemand een oplossing?

 80. Marjan zegt

  Gisteren telefoon geüpdatet, nu heb ik een melding dat mijn SD-kaart beschadigd is en dat ik hem moet formatteren.. maar dit wil ik helemaal niet, want dan ben ik alles kwijt ..

  Wat moet ik nu doen?

  • Wil zegt

   1. SD kaartje uit de telefoon nemen (telefoon wel eerst even uitzetten).
   2. Met adapter in een card reader in je pc stoppen.
   3.Bestanden in een daarvoor aangemaakte map kopiëren (let op alle bestanden kopiëren!!)
   4. SD kaartje formatteren ( op het schijfstation van de SD kaart klikken, rechter muisknop en formatteren
   kiezen (FAT32).
   5. Na formatteren bestanden weer op SD kaart kopiëren.
   6. SD kaart in telefoon plaatsen en kijken of het probleem is opgelost.

 81. Marcel zegt

  Zoals je pc moet je ook regelmatig je telefoon opschonen.Er moet voldoende ruimte vrij zijn om de update te installeren en ruimte bij het opstarten van de telefoon als alles bijna vol is loopt het toestel vast.
  Maak een backup haal wat foto’s,muziek en filmpjes en apps die je nouwelijks gebruikt eraf(kan je later weer terug zetten).
  Zo voorkom je veel problemen die de meeste nu hebben na de update.

 82. Izie zegt

  In het begin na de installatie 4.3 ging de telefoon als een tierelier. Paar weken is ie zo traag als de achterkant van een varken en ook vreet ie batterijen. Hiervoor deed ik 1,5 dag mee en dat zonder batterij besparing. Nu halve dag..

 83. Dinish zegt

  Voordat ik de update geinstalleerd had, had ik de widget “alle geluiden uitzetten” aan.
  Nu na de update is deze widget niet meer beschikbaar en kan ik niet meer gebruik maken van mijn telefoon voor wat betreft het telefoneren.

  Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
  Want nu kan ik niemand meer bellen of gebeld worden.

  Dinish.

   • Ank zegt

    Dit zou een oplossing kunnen zijn. Bij mij werkt het!

    Bij instellingen > ontwikkellaarsopties
    Animaties uitzetten bij:
    – Vensteranimatie schalen
    – Animatieschaal overgang
    – Schaal van duur animator

 84. Janine zegt

  Na de update doet de app ‘internet’ het niet. Chrome doet het wel, maar alle links enzo gaan automatisch via het oude internet.
  Als ik op een link klik slaat hij even vast, en zegt dan ‘internet is gestopt’.
  Kan ik er ook voor zorgen dat hij automatisch via chrome gaat?

 85. Robin zegt

  Nou, ook ik heb de 4.3 update erop gezet. Helaas nu wel spijt van. Vooral mijn batterij gaat STUKKEN minder lang mee.
  Heb al wat tips op websites gevolgd die het probleem ook al hadden aangekaart (bijv. Google Maps instellingen veranderen, bepaalde Apps uitzetten die je niet gebruikt en een WiFi instelling veranderen, maar die stond al goed . Zie hier de website: http://www.androidplanet.nl/83527/samsung-android-4-3-update/). Maar ondanks dat is de batterij echt véél sneller leeg.
  Als voorbeeld: afgelopen nacht met 70% batterij naast mijn bed gelegd (WiFi en Sync uit) en niet meer gebruikt. De volgende dag (zo’n 8 uur later) weer uit z’n standby gehaald en nog maar 50% over (!!). Terwijl dat vóór de 4.3 update hooguit 2 of 3 % zou zijn (omdat je er niets mee doet).

  Als iemand nog bruikbare tips heeft om 4.3 minder batterijslurpend te maken… GRAAG!!

 86. Marianne zegt

  Watch app is waardeloos. Maakt bepaalde woorden niet en onthoud ook niks meer. Swypen is echt waardeloos geworden. Heeft iemand een oplossing???

 87. kevin zegt

  Ooo als ik deze reacties lees ben eigenlijk nog blij dat ik nog geen update heb gehad.. mijn batterij loopt niet snel leeg, dankzij android 4.1.2

 88. Eppo zegt

  Ik krijg na de update als ik het vergrendelscherm opent een wit omrand lijnend vierkant wat even opflikkert . Meerdere daar last van ? en wat is de oplossing, hier eerder geen last van !

 89. roland zegt

  het enigste nadeel van de hele update is bij het vergrendel scherm. elke keer als ik hem van de ontgrendeling af wil vegen krijg ik een kadelijn van de klok die omlaag haat. daar krijg je dan een potloodje in te zien. dit is om de klokgrote en dergelijke aan te passen.
  helaas kan dit nie uitgezet worden. echt bloed irritant 🙁

 90. Sarah zegt

  Twee collega´s van mij hebben ook de S3.
  Bij mijn ene collega blijft het opstartscherm op Samsung hangen! Toestel moet opgestuurd worden naar fabriek!
  Mijn andere college is halverwege de dag ineens door haar batterijcapaciteit heen!
  Ik installeer voorlopig nog niet dus!

 91. Rienco zegt

  Na update naar 4.3 doet mijn WiFi het niet meer :(. Achteraf spijt dat ik de update gedaan heb.

  Dan merk je pas hoeveel data je verbruikt..

 92. Vincent zegt

  Beste allemaal

  Sinds een week ofzo heb ik de update gehad en na de update was alles in eerste alles netjes in orde dacht ik
  Maar sinds een paar dagen heb en krijg ik steeds meer problemen

  1 – Onstabiele wifi
  2 – toetsenbord in beeld als ik iets wil typen
  3 – Apps werken half of helemaal niet meer
  4 – Kortom een waardeloze update deze keer van samsung

  Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen met alle vragen die ik nu onderhand heb gesteld hiero

  Alvast bedankt

  Mvg Vincent

  PS : Wat mij opvalt is dat er heel veel vragen zijn en dat er sinds dat er mensen de update gedaan hebben heel veel mis is gegaan en dat tamelijk heel weinig antwoorden zijn op de vragen die mensen stellen

  • Marcel zegt

   Er staan een aantal tips om mee aan de slag te gaan……een backup maken van alles en dan terug naar fabrieksinstellingen en alles opnieuw terug zetten is een optie.
   Af en toe je telefoon opschonen kan geen kwaad net als je pc.

  • Tinus zegt

   Veel mensen nemen blijkbaar niet de moeite om de vprige reacties te lezen. Vandaar dat veel mensen dezelfde vragen stellen. Het heeft weinig zin op dezelfde vraag iedere keer antwoord te geven. Als je de moeite neemt om een vraag te stellen, neem dan op zijn minst ook de moeite om de vorige posts le tezen. Dan krijgen de mensen die echt een nieuw probleem hebben ok antwoord omdat ze niet verloren raken in het bos met dezelfde vragen.
   Dit geldt zeker voor de mensen die zeuren dat ze hun update nog niet gehad hebben, terwijl ze bijv. een andere provider hebben.

 93. Andre zegt

  De update is ruim 400 MB dus je moet voldoende ruimte op je telefoon hebben.Bij te weinig ruimte loopt je telefoon gewoon vast en kan deze door te weinig ruimte niet alles opstarten.
  De meeste hebben gewoon te veel rotzooi op de telefoon staan met alle gevolgen van dien.
  Maak een back up van alles en zet de telefoon terug naar de fabrieksinstelling en dan het nodige weer terug zetten.
  Een goed begin is het halve werk……

  • Vincent zegt

   Beste andre

   ik heb de telefoon net nieuw nu net een week ik heb de telefoon gekregen bij mijn abbonoment verlening

   Toen ik thuis kwam kreeg ik de melding dat er een update was dus nog geen app en helemaal niks er op schoon dus en leeg ik heb alleen wel de oude sd kaart van de oude telefoon er in gedaan dat pas na de update en geformateerd voor dat de sdkaart geplaatst werd

   Waarom ondervind ik dan toch zoveel problemen ?

   Alvast bedankt voor de hulp graag hoor ik meer hier over

   Mvg Vincent

 94. Marcel zegt

  Bij een hoop mensen werkt de telefoon na de update nog perfect dus niet iedereen heeft last van die update.
  Bij een hoop staat de telefoon gewoon vol met foto’s,muziek en apps enz enz……maak je telefoon eerst eens schoon dat scheelt een hoop.Gebruik alleen apps die je nodig hebt.
  Foto’s kun je backuppen via KIES. Bovendien kun je ze automatisch uploaden naar Dropbox.
  Telefoonnummers opslaan als Google contacten, dan worden ze altijd automatisch teruggezet.
  Apps kun je backuppen via https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

 95. jern zegt

  Na de update staat meldings geluid steeds uit.zet ik hem weer hard zet toestel het weer uit waardoor ik geen geluid meer krijg bij meldingen van WhatsApp of mail of sms.

  wie kan mij helpen om het meldings geluid aan te laten staan…

 96. susan zegt

  wat slecht zeg. na de update loopt de batterij leeg. bij geen gebruik 10% per uur. dus na 10 uur is de batterij helemaal leeg. Kan je dus niet bellen, smsen en internet moet ook uitgezet worden. wil je deze dingen wel doen dan moet je dus altijd de mogelijkheid hebben om de batterij weer op te laden. Dat is bij mij niet mogelijk. WAARDELOOS, moet ik een 2de mobiel aanschaffen omdat de update voor geen meter functioneert.

 97. Marianne zegt

  Onthoud bij watchapp slecht de woorden en swypen is ook een drama. En als je 1 letter weg wilt halen verdwijnt het hele woord.Grrr Heeft iemand een oplossing? Heb spijt van de laatste update

 98. jern zegt

  Na de update staat meldings geluid steeds uit.zet ik hem weer hard zet toestel het weer uit waardoor ik geen geluid meer krijg bij meldingen van WhatsApp of mail of sms.

  wie kan mij helpen om het meldings geluid aan te laten staan…

  Verschrikkelijke update

 99. jern zegt

  Ik kom er nu achter dat als ik media afsoeel het geluid ook steeds voor de helft uitgaat.en ook het typen achterligt en eigenlijk de gehele telefoon het niet trekt.met alles achterlopen…pfffffff

  kan je update ook ongedaan maken? ????

 100. humo zegt

  ook mijn S3 loopt vast na update 4.3… vooral als ik FB wil openen.. bij andere apps niet altijd.
  Het is een heel gedoe en ergernis om het toestel weer aan de praat te krijgen ik ben dus NOT AMUSED….

 101. rob H zegt

  Udate 4.3 Werkt op 1 ding na perfect batterij wordt bij aansluiting
  op de MHL adapter(origineel) leeg gezogen graag zou ik hier een oplossing voor zien m.v.g. rob H

 102. Maruschka zegt

  Software update gedaan, maar krijg de hele tijd dat mijn internetverbinding onstabiel is.
  Heeft hier iemand ook last van? In de winkel hebben ze me geadviseerd de telefoon op te sturen.

 103. kevin zegt

  Gister telefoon geupdate via odin… en sireus echt nergens last van. Mijn s3 werkt zelfs beter dan bij 4.1.2 alles is nu veel sneller……

 104. Joy zegt

  Vandaag mijn telefoon geupdate, en ging daarna uit zichtzelf iets van Samsung Apps downloaden (bestand van 14.81 mb), maar hangt nu al de hele middag/avond vast op 52%, heeft er iemand een oplossing? Ik durf hem namelijk niet uit te schakelen nu…

 105. Jan zegt

  Ik kan na update 96% van liedjes niet meer afspelen. Ook liedjes naar beltonen importeren gaat niet meer.
  Spijt van deze update en ja hij gaat veeeeel sneller laag de batterij. Kan je terug naar vorige versie?? zo ja hoe?

 106. Marcel zegt

  Als mensen nou eens eerst de moeite nemen om de vorige reacties eens door te lezen er staan wat oplossingen.
  Het beste is om na de update je telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen en daarna alles opnieuw terug te zetten als je een backup hebt gemaakt………….het kan allemaal zo simpel zijn.

  • Inge zegt

   Ik geloof best dat het simpel kan zijn.. maar ik ben overgestapt van Iphone naar Samsung en nu krijg ik direct de update… Hoe kan ik contacten opslaan als Google contact?? Kan ik ook een back up maken van de foto’s die ik ontvangen heb van de wats app?? Met de update 4.3 is mijn batterij binnen 6 uur leeg dus wil hem graag terug zetten naar de fabrieks instellingen maar wil zeker geen contacten / foto’s / video’s verliezen.. HELP!!

 107. Manu zegt

  na de nupdate ben ik gedwongen om met qwerty toetsenbord te werken.
  had daarvoor het “ouderwetse T9” toetsenbord nog. kan ik dit nog terug krijgen?
  weet iemand hier raad mee?

 108. Marcel zegt

  Lees dit eens eens allemaal……………

  //www.galaxyclub.nl/2014/01/samsung-galaxy-s3-android-update-note-2-batterij-wifi-apps-sms-problemen-oplossing/

 109. matty zegt

  Alles werk goed allen ik kan niet bij mijn vergrendelscherm naar links of rechts want ik kan niet dat vierkantje bij de tijd niet naar beneden halen, wat bij een vriend van me met ook deze een s3 en deze software wel kan. Kan iemand mij daar misschien bij helpen? Haha

 110. Raymond zegt

  Update uitgevoerd, goed en snel verlopen. Daarna gelijk een factory reset uitgevoerd.
  (wel eerst een complete backup van m’n gegevens gemaakt).
  Hierna de backup weer terug gezet.

  Hij draaid nu als een zonnetje.

  Batterij verbruik was direct na de update bedroevend slecht, maar is na een aantal dagen veel beter geworden.

 111. Peet zegt

  Sinds de update klopt bij mij de tijd van de emails niet meer.
  Hij geeft ongeveer een 45 minuten later aan dan de werkelijke ontvangen tijd.

 112. Fabian zegt

  Na deze update doet mijn muziek erg raar , zodra ik er oortjes in doe hoor ik bijna geen geluid meer, het maakt niet uit welke oortjes of koptelefoon ik erin doe, terwijl als ik hem op mijn soundbar aansluit krijg ik normaal en perfect geluid, wat dus inhoud dat mijn input gewoon goed is.

  Conclusie ik kan geen muziek meer luisteren via mijn oortjes/koptelefoon
  En dit is erg vervelend aangezien ik bijna altijd muziek luister

 113. Tamara zegt

  Sinds de update blijft hij bij mij vastlopen.
  Zou graag weten hoe ik dit op kan lossen…HELP!!!
  Ik ben naar mijn weten niet de enige met dit probleem.
  Hij opent apps die ik niet eens aanraak.
  Nadat hij deze geopend heeft loopt hij direct vast.
  Om dit op te lossen moet ik de telefoon uit en aanzetten.
  Soms zelfs opnieuw opstarten at niet altijd lukt.
  Heb nu android versie 4.3.

  Misschien handig om te vragen of iemand een systeem-update wil hebben.

  Ik doe en wil het NOOIT meer.

 114. Sandra van Gestel zegt

  Ik heb sinds de laatste update zoveel problemen en vooral met internet zo gauw ik iets doe met internet gaat hij uit vandaag zelfs bij 82% het beeld begint te trillen loopt vast en kan hem alleen maar opnieuw opstarten door de batterij eruit te halen en dan zegt hij da ik nog maar 1% heb weten jullie hoe ik dit op kan lossen?
  Alvast bedankt

 115. pam zegt

  ik heb een melding dat ik dat ik een update kan dowloaden.maar mijn galaxy 3 heeft volgens mij al de nieuwste versie ..maar ik wil hem niet !!!!!!! Hoe krijg ik die melding weg uit mn scherm? ik kan hem alleen voor 3 uur opschorten…

 116. taar zegt

  kan t zijn dat na de update foto’s in de mappen een andere datum krijgen ( datum van update dag bv) dan de datum waarop ze voor de update zijn ontvangen?

Praat mee