Lite blijkt Neo? De Samsung Galaxy Note 3 Neo

Al een tijdje horen we met enige regelmaat over de Galaxy Note 3 Lite, maar het lijkt erop dat we in feite te maken hebben met de Samsung Galaxy Note 3 Neo.
wpid-note-3-neo-1 Lite blijkt Neo? De Samsung Galaxy Note 3 Neo

Uit vandaag op opgedoken marketing documenten komen we in één klap veel te weten over dit nieuwe lid van de Note familie. Grotendeels heeft deze Galaxy Note 3 Neo specificaties die doen denken aan de Galaxy Note 2: een 5,55 inch Amoled beeldscherm, met de 720p resolutie die wij hier op GalaxyClub recent al wisten te bevestigen.

wpid-note-3-neo-3 Lite blijkt Neo? De Samsung Galaxy Note 3 Neo

Daarnaast zijn aan boord een acht megapixel camera, 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslagcapaciteit, een microSD slot, en een 3100 mAh accu. Tot zover de Note 2 dus.

Radicaal afwijkend is de nieuwe hexacore processor, met twee snelle (1,7 GHz) en vier zuinige (1,3 GHz) rekenkernen.

wpid-note-3-neo-2 Lite blijkt Neo? De Samsung Galaxy Note 3 Neo

Qua uiterlijk zal de Galaxy Note 3 Neo gebaseerd zijn op de ‘gewone’ Note 3, waarvan ook de nieuwe S Pen features als Air Command geleend zullen worden. De Note 3 Neo draait aanvankelijk op Android 4.3.

De verwachting dat het toestel half maart op de markt zal verschijnen blijft onveranderd – over een mogelijke prijs kunnen we op dit moment nog niks concreets melden. De Note 3 Neo zal in eerste instantie in zwart en wit verkrijgbaar zijn, later vermoedelijk gevolgd door een versie in lime groen.

(via)

Beste Galaxy Note 3 Neo deals per provider

Praat mee