Franse provider: Android 4.4 vanaf januari naar Samsung Galaxy Note 3, Galaxy S4

Een Franse provider laat weten dat de Samsung Galaxy Note 3 en de Galaxy S4 vanaf januari de update naar Android 4.4 KitKat tegemoet kunnen zien. Dit bevestigt een eerder gerucht dat dezelfde datum noemt voor deze belangrijke update.

samsung-galaxy-note-3-android-4-4-kitkat-update Franse provider: Android 4.4 vanaf januari naar Samsung Galaxy Note 3, Galaxy S4

Op zich zijn geruchten natuurlijk maar geruchten. Maar de Franse provider SFR heeft er een handje van behoorlijk accurate updateschema’s wereldkundig te maken vóórdat Samsung zelf dit doet. Zo ‘voorspelde’ SFR eerder dit jaar dat de Android 4.3 update voor de Galaxy S4 vanaf oktober zou landen, terwijl de Galaxy S3 en Note 2 in november en december aan de beurt komen. Al met al redenen genoeg om SFR op dit gebied serieus te nemen.

Natuurlijk moet je altijd in gedachten houden dat de start van een update weliswaar in januari kan vallen, maar dat we hem vervolgens hier in ons kikkerlandje pas medio februari zullen krijgen – en gebruikers met een branded Galaxy Note 3 of S4 van een provider nog wat later. Maar het lijkt er steeds meer op dat we een ieder geval niet nog minstens een half jaar – om maar wat te roepen – moeten wachten op de volgende grote update voor de Note 3 en de S4.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee