Leuk voor de liefhebber: de Samsung Galaxy S4 Crystal Edition

Onlangs zagen we al de Samsung Galaxy S3 Mini voorbij komen in een Crystal Edition, en nu verschijnt de Galaxy S4 Crystal Edition ten tonele. Tenminste, in een beperkte oplage, en in Thailand.

samsung-galaxy-s4-crystal-edition Leuk voor de liefhebber: de Samsung Galaxy S4 Crystal Edition

Er zijn natuurlijk allerlei manieren om je Galaxy smartphone van een dosis bling te voorzien. Zo zijn er voor de meeste toestellen wel glimmende en/of glitterende beschermhoesjes te vinden. Maar zeg nou zelf: wat is er mooier dan kristallen – of beter: nep-kristallen – die in het toestel zelf ingebakken zitten?

Laten we over smaak niet twisten. Duidelijk is, dat de Galaxy S4 Crystal Edition voorzien is van ‘Swarovski elements’, en een uniek ontwerp. Op dit moment is de S4 Bling Edition alleen te koop in Thailand. Maar omdat de Galaxy S3 Mini in deze uitvoering wel degelijk al in Duitsland wordt verkocht, hebben we een klein beetje hoop dat ook deze Galaxy S4 variant vroeg of laat naar deze kant van de wereld komt.

En anders moet je – als je er eentje wilt – gewoon een vakantieganger aanklampen. Overigens kun je dan beter niet al te lang wachten – er zijn op dit moment slechts 3500 exemplaren beschikbaar.

(via)

 

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee