Meer bling voor je Mini: de Samsung Galaxy S3 Mini Crystal Edition

Stiekem is ‘ie toch wel een beetje populair, die Samsung Galaxy S3 Mini. Hoog tijd dus voor een toestelversie met beduidend meer kristallen dan de gewone, vertrouwde uitvoering: zie daar de Crystal Edition.

samsung-galaxy-s3-mini-crystal-swarovski Meer bling voor je Mini: de Samsung Galaxy S3 Mini Crystal Edition

De Galaxy S3 Mini  Crystal Edition is uitgevoerd met 166 ‘Swarovski kristal elementen’, en moet – zo laat zich raden – voornamelijk de vrouwelijk georiënteerde consument aanspreken.

Deze rijk versierde S3 Mini moet voor de alleszins schappelijk prijs van 300 euro in de schappen komen te liggen, hoewel je voor dat geld – op de kristallen na – een doodgewone S3 Mini koopt. Voorzover nu bekend komt het toestel in eerste instantie in Duitsland in de winkels. Of we hem in ons land gaan tegenkomen is nog niet duidelijk.

samsung-galaxy-s3-mini-crystal-swarovski-2 Meer bling voor je Mini: de Samsung Galaxy S3 Mini Crystal Edition

Het is overigens allesbehalve de eerste keer dat Samsung met een dergelijke bling-uitvoering van een populair toestel op de proppen komt. Ruim een jaar geleden zagen we bijvoorbeeld al de Galaxy S2 Crystal Edition voorbij komen. De Swarovski versie van de ‘grote’ Galaxy S3 telt niet helemaal mee – die was namelijk bezet met échte Swarovski kristallen, en met een prijskaartje van 2500 euro niet bedoeld voor de gewone consument.

(via)

Beste Galaxy S3 Mini VE deals per provider

Praat mee