T-Mobile branded Samsung Galaxy S4 Mini krijgt update, brengt 4G

samsung-galaxy-s3-update-t-mobile-300x99 T-Mobile branded Samsung Galaxy S4 Mini krijgt update, brengt 4GVanaf vandaag is er een nieuwe update beschikbaar voor T-Mobile’s branded Samsung Galaxy S4 Mini.

De update zorgt ervoor dat de Galaxy S4 Mini gebruik kan maken van T-Mobile nieuwe 4G netwerk. Hierdoor kun je – mits je abonnement dit toelaat – mobiel internetten met een veel hogere snelheid dan voorheen.

Of er met deze update nog meer veranderingen of vernieuwingen meekomen is ons op dit moment niet bekend. In ieder geval blijft het Android besturingssysteem gewoon bij versienummer 4.2.2.

Deze update is te installeren via het toestel zelf – je krijgt dan automatisch de melding dat er een update klaarstaat. Je kunt het ook handmatig checken via Menu -> Instellingen -> Meer -> Toestel-info -> Software update. Ook is hij te installeren via Samsung’s Kies software op je PC.

Een update naar Android 4.3 voor de Galaxy S4 Mini wordt nog deze maand verwacht – dat wil zeggen voor de unbranded toestelversie zonder aanpassingen van een specifieke provider. Dezelfde update voor T-Mobile toestellen volgt daarna, hoewel het niet bekend is wanneer precies.

Heb je de update van vandaag al geïnstalleerd op jouw T-Mobile S4 Mini? Deel hieronder jouw ervaringen!

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Praat mee