Android 4.3 updateschema deel 2: Galaxy Mega, S4 Active, S4 Mini, S4 Zoom

Naast de beloofde updates naar Android 4.3 voor de Galaxy Note 2 en Galaxy S3, staan er nog een aantal toestellen op het ‘update-programma’. Ook de Samsung Galaxy Mega, de Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Mini, en de S4 Zoom krijgen binnenkort deze update.

android-4-3-update-galaxy-mega-s4-mini-s4-active-s4-zoom

Als eerste in het bovenstaande rijtje komt de Galaxy S4 Mini aan de beurt: de sprong naar Android 4.3 wordt nog in de loop van de maand november verwacht. De andere toestellen – de Galaxy Mega, en de S4-broertjes Active en Zoom – komen dan nog voor de kerst in december aan de beurt.

Voor alle toestellen geldt natuurlijk de gebruikelijke updateprocedure, via het toestel zelf – over-the-air – of via Samsung’s Kies programma op je PC. Zodra de updates daadwerkelijk beschikbaar zijn, lees je dit natuurlijk hier op GalaxyClub.nl.

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *