Android 4.3 updateschema deel 2: Galaxy Mega, S4 Active, S4 Mini, S4 Zoom

Naast de beloofde updates naar Android 4.3 voor de Galaxy Note 2 en Galaxy S3, staan er nog een aantal toestellen op het ‘update-programma’. Ook de Samsung Galaxy Mega, de Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Mini, en de S4 Zoom krijgen binnenkort deze update.

android-4-3-update-galaxy-mega-s4-mini-s4-active-s4-zoom Android 4.3 updateschema deel 2: Galaxy Mega, S4 Active, S4 Mini, S4 Zoom

Als eerste in het bovenstaande rijtje komt de Galaxy S4 Mini aan de beurt: de sprong naar Android 4.3 wordt nog in de loop van de maand november verwacht. De andere toestellen – de Galaxy Mega, en de S4-broertjes Active en Zoom – komen dan nog voor de kerst in december aan de beurt.

Voor alle toestellen geldt natuurlijk de gebruikelijke updateprocedure, via het toestel zelf – over-the-air – of via Samsung’s Kies programma op je PC. Zodra de updates daadwerkelijk beschikbaar zijn, lees je dit natuurlijk hier op GalaxyClub.nl.

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

Praat mee