Samsung lanceert PEN.UP: een sociale app voor Note gebruikers

samsung-pen-up-logo-300x210 Samsung lanceert PEN.UP: een sociale app voor Note gebruikersWe hadden hier op GalaxyClub.nl enige tijd geleden al de komst van een soort sociaal netwerk voor Galaxy Note gebruikers voorspeld, en nu is de applicatie met de naam PEN.UP daadwerkelijk gelanceerd.

PEN.UP biedt iedereen die de creatieve mogelijkheden van zijn of haar Galaxy Note, en de bijbehorende S Pen stylus gebruikt, een mogelijkheid om de resultaten ervan met de wereld te delen. En zoals het hoort bij een heus sociaal medium kun je andere gebruikers volgen, zelf volgers vergaren, en natuurlijk andermans werk beoordelen.

Er zijn inmiddels wereldwijd zo’n veertig miljoen Note gebruikers, dus het potentiële publiek voor een dergelijk platform is – hoewel beperkt – niet gering. Op dit moment kun je de app als Nederlandse gebruiker alleen via Samsung’s eigen Samsung Apps winkel installeren (HIER). In Google Play is de app wel te vinden, maar niet vanuit ons land toegankelijk.

samsung-galaxy-note-pen-up-app Samsung lanceert PEN.UP: een sociale app voor Note gebruikers

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee