Samsung Galaxy Note 3 tip: starten van My Magazine met Home knop uitzetten

Naar aanleiding van Thiry’s vraag het volgende. Als je sinds kort een Samsung Galaxy Note 3 in je bezit hebt, is het je vast al een paar keer overkomen: je bevindt je op je startscherm, en drukt al dan niet per ongeluk nog een keer op de Home knop. Je komt dan, mogelijk onbedoeld, in de My Magazine app terecht. Los van of je My Magazine handig vindt of niet, kan het wel prettig zijn om de koppeling tussen de Home toets en de app uit te zetten, zodat je er niet keer op keer per ongeluk in belandt.

samsung-galaxy-note-3-my-magazine-uitzetten Samsung Galaxy Note 3 tip: starten van My Magazine met Home knop uitzetten

Helaas voor diegenen die My Magazine niet gebruiken, is dit een typisch voorbeeld van een app die standaard op het toestel aanwezig is, en dus niet ééntweedrie verwijderd kan worden. Maar je kunt – zoals gezegd – wél ervoor zorgen dat hij niet start als je op de Home toets drukt.

Hiervoor moet je dan wel My Magazine een keer starten, en na op Volgende te hebben getikt de voorwaarden en privacyverklaring ervan accepteren. Eerder heb je helaas geen toegang tot de benodigde instellingen. Zet dus de twee benodigde vinkjes, en tik op Start. Eenmaal in het echte startscherm van My Magazine belandt, kun je op de Menu toets drukken, en Instellingen kiezen. Als je nu het vinkje bij Openen met starttoets weghaalt, wordt de app – jaja – niet meer geopend met de starttoets (a.k.a de Home knop dus).

samsung-galaxy-note-3-my-magazine-starttoets-uitzetten Samsung Galaxy Note 3 tip: starten van My Magazine met Home knop uitzetten

Overigens wordt My Magazine ook gestart als je op je startscherm van onder naar boven over het scherm veegt. Het is ons nog niet gelukt om dit uit te zetten, maar de kans dat je dit op de juiste manier per ongeluk doet is een stuk kleiner. Als het jou wél gelukt is om het starten van My Magazine door de veegbeweging uit te zetten, lezen we dat graag hieronder!

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee