Samsung Galaxy Ace 3 krijgt eerste update – is nog niet te koop

samsung-galaxy-ace-3-update Samsung Galaxy Ace 3 krijgt eerste update - is nog niet te koopHet is altijd leuk om te zien hoe twee verschillende afdelingen van één bedrijf netjes hun ding doen, ook al leidt dit tot verrassende resultaten. Zo is vanaf vandaag de eerste software update voor de Samsung Galaxy Ace 3 beschikbaar – in tegenstelling tot de Galaxy Ace 3 zelf.

Het is dus ook lastig om na te gaan wat deze update precies inhoudt, maar duidelijk is dat iedereen die straks een Galaxy Ace 3 aanschaft direct na het opstarten kan beginnen met updaten.

Overigens lijkt het erop dat de Nederlandse release van de derde generatie Ace hooguit een week vertraging heeft opgelopen. De meeste winkels dachten het toestel deze week al te kunnen gaan leveren – op dit moment gaan ze er, voorzover wij kunnen nagaan, vanuit dit vanaf volgende week te kunnen doen.

De Galaxy Ace 3 werd al in juni door Samsung geïntroduceerd, maar in de meeste landen komt het toestel pas deze maand, of begin oktober op de markt. De Ace 3 is uitgerust met een vier inch beeldscherm, een vijf megapixel camera, een 1,2 GHz dual core processor, en een 4G internetverbinding. Het toestel heeft een adviesprijs van 299 euro, en een winkelprijs die daar enkele tientjes onder zal komen te liggne.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee