Officiële aankondiging Samsung Galaxy Ace 3

Samsung heeft de derde variant van de populaire Galaxy Ace aan de wereld bekendgemaakt. Het toestel zal in drie verschillende versies worden uitgegeven: met duo sim en zonder duo sim en een LTE versie.

Ace3-300x214 Officiële aankondiging Samsung Galaxy Ace 3

De Ace 3 zal een 4 inch display huizen, met een resolutie van 480×800. De 5 megapixel camera wordt bijgestaan door een LED-flitser. Aan de andere kant zit de VGA front camera.

Alles zal gaan draaien op een 1.0 GHz processor (1.2 GHz in de LTE-versie) en 1GB RAM. Dit is een redelijke stap vooruit op de 860 MHz en 768MB RAM van zijn voorganger. Het interne geheugen zal 4GB zijn, dit is tot 32GB uit te breiden met microSD-kaarten.

Het toestel zal een tikkeltje langer dan de Ace 2 zijn, maar wel iets slanker. De afmetingen zijn namelijk: 121.2×62.7×9.8mm. Deze kleine groei biedt net niet genoeg plaats voor een grotere accu, deze zal op 1500mAh blijven staan.

De standaard software zal Android 4.2.2 zijn en Samsung zal ook zijn eigen Touch-Wiz Nature UX gebruiken. Dit biedt de Ace 3 de standaard Samsung functies: S Translator, S Travel, S Voice, Smart Stay en Easy Mode.

De adviesprijs van het toestel is vastgesteld op 299 euro.

Galaxy deal tips

Praat mee