Is dit de Samsung Galaxy Note 3? (Uhm… nou, nee)

Zo gaat dat, vlak voor de onthulling van een belangrijke smartphone zoals de Samsung Galaxy Note 3. Ergens duikt een computerplaatje op van een toestel dat dé telefoon moet voorstellen, en direct wordt de vraag gesteld of dat ‘m wel eens écht zou kunnen zijn. Maar om een lang verhaal kort te maken: nee. Dit is niet – herhaal: níet – de Galaxy Note 3.

samsung-galaxy-note-3-spigen-render Is dit de Samsung Galaxy Note 3? (Uhm... nou, nee)

Op de website van hoesjesmaker Spigen is het bovenstaande plaatje te zien. En vooruit: omdat hoesjesmakers op tijd hun hoesjes moeten kunnen maken, weten zij vaak al vóór de onthulling hoe een nieuw toestel eruit zal zien. Maar van dit soort voorkennis lijkt hier toch echt geen sprake. Zo zijn de randen langs het scherm bijkans nog dikker dan die van de Galaxy Note 2 – nogal in tegenspraak met wat we de laatste dagen al konden zien van de Note 3.

In de aanloop naar de onthulling van de Galaxy S4 was er ook al een dergelijk akkefietje, waarbij een zelfgephotoshopt plaatje van de electronicaboer Expansys per ongeluk werd aangezien voor ‘the real thing’. Fijn voor Expansys, natuurlijk, zoveel aandacht. Maar hij léék niet eens op de echte Galaxy S4, zo bleek al snel daarna.

Gelukkig hebben ze bij Spigen meer verstand van het maken van mooie hoesjes. Dat wel.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

    • Michel zegt

      Omdat ik een hoop sites het wel zag doen (of nog zie gaan doen)… dan wil ik tenminste duidelijk maken dat dat het hem toch écht niet is 🙂 Maar als je zegt dat het overbodig is, ben ik het niet met je oneens 😉

  1. polat zegt

    Ik vind het niet overbodig maar ook niet nodig. ik wou graag weten wat je achterliggende gedachte was. Ik vind je nieuws wel leuk. dus ga zo door jongen.

Praat mee