Galaxy Tab 3 Kids – alleen voor kinderen bedoeld

Met al het nieuws rond de Galaxy Gear en de Note 3 zou je bijna vergeten dat Samsung nog een hoop andere producten op de markt wil brengen. Zo hebben we ook nog die goeie ouwe Galaxy Tabs waarover we de laatste tijd maar weinig hebben gehoord, tot nu tenminste.

De Samsung Galaxy Tab 3 zal waarschijnlijk in 3 varianten beschikbaar zijn(10.1 inch, 7.o inch en nog een onbekend type), maar het lijkt er nu op dat de familie zal worden uitgebreid met een vierde lid, namelijk de Galaxy Tab 3 Kids. De naam zegt het inderdaad al, deze versie van de Tab 3 is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Als de naam nog niet duidelijk genoeg was, dan zullen de kleuren je vast overtuigen:

GALAXY_tablet_kids_montage_130827_16x9_9921 Galaxy Tab 3 Kids - alleen voor kinderen bedoeld

CEO JK Shin weet te vertellen dat Samsung een kans zag om een toestel te maken dat speciaal gericht is op jonge kinderen. Door gebruik te maken van intuïtieve, educatieve en leuke content hoopt Samsung om ouders over de hele wereld te helpen hun kinderen voor te bereiden op een toekomst waarin technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen.

Het toestel lijkt op een fusie tussen een Fisher Price speelgoed en een Galaxy toestel van Samsung. Met kinderen en basisscholen in het achterhoofd heeft Samsung voor de tablet ook een speciale kindervriendelijke stylus en standaard ontwikkeld waarmee makkelijk kan worden gewerkt op de tablet.

Wat betreft de specificaties hoeven de technologie fans niet naar huis te schrijven. Zoals verwacht komt het toestel met een 7-inch scherm, een 1 mp en 3 mp camera aan voor- en achterzijde en draait het toestel op Android 4.1 met een kindvriendelijke skin van Samsung.

Denk jij dat het werkt om kinderen al op jonge leeftijd in aanraking te laten komen met tablets en gadgets? Waarom wel, waarom niet? laat je mening achter in de comments hieronder!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. G,romminger zegt

  Probleem met tab 3 kids
  Hij blijft op Samsung beeld staan bij opstarten
  En komt niet in bedrijf.
  Vreemd ,,
  Graag reactie
  Mvg Gilbert Romminger

Praat mee