Frontpaneel Samsung Galaxy Note 3 duikt op – lijkt op Note 2

Beetje bij beetje viel er de afgelopen weken al de nodige informatie over de Samsung Galaxy Note 3 bij elkaar te sprokkelen. Maar nu duikt er voor het eerst een foto op waarvan het geloofwaardig is dat we écht de Note 3 zien – tenminste, de voorkant ervan. De belangrijkste les: hij lijkt op de Galaxy Note 2.

samsung-galaxy-note-3-front-paneel-684x1024 Frontpaneel Samsung Galaxy Note 3 duikt op - lijkt op Note 2

Op de foto – uit de koker van Sonny Dickson, die normaal gesproken met name informatie over aankomende iPhones weet te bemachtigen – zien we eigenlijk verrassend weinig. Natuurlijk, een flink scherm lijkt van de partij te zijn, en de dunne randen aan de zijkant bevestigen dat de Galaxy Note 3 ondanks het gegroeide scherm waarschijnlijk amper groter zal zijn dan zijn voorganger.

samsung-galaxy-note-3-home-knop-1024x684 Frontpaneel Samsung Galaxy Note 3 duikt op - lijkt op Note 2

Opvallend is dat de Home knop er nagenoeg hetzelfde uit ziet als die van de Note 2. Met een beetje goede wil zou je kunnen denken dat het paneel van metaal is, getuige de glans die te zien is – maar als we eerlijk zijn lijkt ons dit gewoon Samsung’s normale, kunststof afwerking.

samsung-galaxy-note-3-schermbesturing-1024x684 Frontpaneel Samsung Galaxy Note 3 duikt op - lijkt op Note 2

Afwezig lijkt overigens het ‘stippenpatroon’ waar de Galaxy S4 subtiel mee versierd is – nog een punt dat erop wijst dat de Note 3 mogelijk sterke overeenkomsten zal vertonen met de Note 2.

Worden we iets wijzer van deze foto’s? Amper. Maar eerdere geruchten over de grootte – dwz. gelijk aan de Note 2 – lijken nu wel grotendeels bevestigd.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

 1. polat zegt

  dat is een front van een note 2 niet de note 3. s4 had kleine blokjes. en bij deze front zie je horizontale streepjes zoals bij de note 2 (grijze).

  • Michel zegt

   Dacht ik in eerste instantie ook, maar de randen langs het scherm zijn wel echt een flink stuk dunner dan bij de Note 2… maar inderdaad, zeker het ontbreken van dat ‘S4 patroon’ is wel maf (er vanuit gaande dat ze die design elementen zouden delen).

 2. polat zegt

  Michel wat is een stabilisator van een beeldscherm en is die stabilisator wel aanwezig bij de s4? En waarom heeft de note3 maar 2 sensoren ipv 3 sensoren zoals bij de s4?

  • Michel zegt

   Stabilisator? Bedoel je die van de camera?

   Dat van die sensoren weet ik ook zo gauw niet. Het zou natuurlijk kunnen dat Samsung de Air Gesture functies op de Note 3 strict voor de S Pen behoudt – dit zou één sensor besparen. Maar dat blijft een gok…

 3. Mellyfreak zegt

  Het kan aan mij liggen maar ik vind het persoonlijk veel op de note 1 lijken kwa front.
  Als ik de afbeelding vergroot op mijn galaxy note en naar de overeenkomst kijkt is de enige verschil dat de home knop en luidspreker ronder is dan de note 1. En dat de beeldscherm groter is natuurlijk 😉 Maar dat ia mijn mening natuurlijk.

Praat mee