Binnenkort: officiële 3000 mAh batterij voor de Samsung Galaxy S3

Als we de insiders van SamMobile mogen geloven – en soms mag dat – zien we binnenkort een officiële ‘Power Pack’ van Samsung zelf voor de Galaxy S3 in de winkels verschijnen.

samsung-galaxy-s3-3000-mah-batterij Binnenkort: officiële 3000 mAh batterij voor de Samsung Galaxy S3

Het zou gaan om een extra grote batterij met een capaciteit van 3000 mAh (de originele batterij moet het doen met ‘maar’ 2100 mAh – de nieuwe batterij is dus bijna anderhalf keer zo groot. Net als bij de Konkis High Capacity Accu die we vorige week nog reviewden, zal ook Samsung’s eigen grotere batterij naar verwachting vergezeld gaan van een verdikking van je toestel.

Een dergelijke grotere batterij is dus niet bedoeld als esthetische verbetering van je Galaxy S3 – maar wie wil er nu niet anderhalf keer zo lang met zijn toestel kunnen werken voordat de oplader begint te bedelen?

De nieuwe batterij moet tussen de 35 en 40 euro gaan kosten – een precieze introductiedatum is nog niet bekend.

(via @SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee