Samsung Galaxy S5 tip: zet My Magazine uit

We hebben de Samsung Galaxy S5 alweer enige tijd in dagelijks gebruik, en net als bij de Galaxy Note 3 komen we tot de conclusie dat de My Magazine feature – voor ons – vrij overbodig is. Dus zoals destijds bij de Note 3, ook nu bij de S5 de tip: zet ‘m uit!

Dit kan op twee manieren. Je kunt My Magazine verwijderen van je thuisscherm – dat wil zeggen dat je er niet meer telkens al dan niet per ongeluk in terecht kan komen. Leg hiervoor je vinger eventjes op een leeg stukje thuisscherm, zodat je op het scherm komt waar je je thuisscherm kunt aanpassen. Kies Instellingen startscherm (1), en haal vervolgens het vinkje bij My Magazine weg (2).

Wil je My Magazine helemaal uitschakelen? Dat kan uiteraard ook. Hiervoor zul je dan eerst naar het Instellingen menu moeten gaan, en daar kiezen voor de optie Applicatiebeheer (3). Veeg nu opzij tot je de lijst met apps onder het kopje Alles ziet (4), en scroll naar beneden tot je My Magazine tegenkomt in de lijst. Tik erop (5). Het enige dat je nu nog moet doen is Uitzetten kiezen (6), om de applicaties helemaal uit te schakelen.

Toch zijn we wel benieuwd: gebruik jij My Magazine wel? En waarom?

Lees de reacties (19)

  • Hai,
    Ik heb de orginele samsung wireless charging cover besteld voor mijn S5.
    Nu past de cover die ik eerst om mijn telefoon had niet meer, waarschijnlijk omdat de charging cover wat dikker is.
    Hebben jullie hier al meer mensen over gehoord en is er een cover die er wel overheen past ?

  • Bovenstaande instructies om My Magazine te verwijderen gevolgd, maar knop 'Uitzetten' is niet actief (tekst grijs en niet wit) en kan de applicatie dus niet verwijderen. Hoe dit op te lossen?

    • Je hebt een Galaxy S5? (Op de Note 3 is die optie inderdaad niet beschikbaar, op onze Galaxy S5 wel - of het moet na recente updates zijn veranderd, dat kan ik dan weer zo gauw niet checken helaas)

  • De tweede manier van uitzetten is bij mijn S5 mini niet mogelijk. UItzetten is grijs en niet kiesbaar. Gedwongen stoppen keuzen geeft een waarschuwing bij hard uitzetten.

  • Na de laatste update blijft My Magazine actief op de achtergrond, je kunt hem niet meer uitzetten bij applicaties. Ik heb het vinkje wel uitgezet, dus ik krijg hem niet meer op mijn scherm. Maar toch gebruikt hij veel batterij. Hoe krijg ik deze applicatie weg?

    • in tegenstelling van mij nokia van 10 jaar,kost mijn samsung galaxy k zoom wel scheppen met geld als hij niet aanstaat .hoe krijg ik de kostenteller helemaal uit ?

1 2 3