Samsung Galaxy J5 (2016) abonnement vergelijken (BKR-vrij)

Hieronder vind je ons overzicht met de beste deals voor een Galaxy J5 (2016) abonnement. Door de gunstige prijs is een BKR-toetsing niet nodig. Voor de goede orde zetten we eerst de belangrijkste puntjes van dit toestel nog even voor je op een rijtje.

De Galaxy J5 (2016) is Samsung’s vaandeldrager in de lagere middenklasse. Met zijn aluminium frame, verwisselbare accu, en Super AMOLED beeldscherm heeft het toestel een aantal ergg praktische en mooie eigenschappen.

De processor van de J5 (2016) presteert meer dan voldoende. Echter, het is de accuduur waarmee de telefoon zich echt van ander toestellen in dit segment onderscheidt. Dit doet de telefoon ook met de frontflitser: een LED-flits aan de voorkant, speciaal voor selfies. Uiteraard kun je veel meer over deze smartphone lezen in onze uitgebreide Galaxy J5 (2016) review.

Galaxy J5 (2016) abonnement

Hieronder vind je snel en simpel de beste aanbiedingen voor de Galaxy J5 (2016) met abonnement. Het grootste deel hiervan is ‘BKR-vrij’. Het toestel zelf is betaalbaar, waardoor het af te betalen bedrag laag blijft. Meer daarover lees je onderaan deze pagina.

Abonnemen + toestel = BKR-toetsing?

Sinds enige tijd worden ook telefoons die je met je abonnement betaalt gezien als lening. Echter, dit geldt alleen als de totale lening – maandbedrag voor het toestel keer de duur van het abonnement – meer dan € 250,- bedraagt. Is de lening in totaal lager dan dit bedraag, dan is geen verdere inkomenstoets nodig.

Galaxy J5 (2016) BKR-vrij

De Galaxy J5 (2016) is een betaalbaar mid-range toestel met een vriendelijke prijs. Daardoor is hij in nagenoeg alle gevallen met abonnement verkrijgbaar zonder BKR-toetsing. Dat zul je ook merken als je hierboven de voor jouw beste deal uitzoekt. Daarmee is de Galaxy J5 (2016) een  bijzonder aantrekkelijk toestel voor iedereen die wel een goede smartphone zoekt, maar niet de administratieve rompslomp over heeft voor een duurdere telefoon.

Beste Galaxy J5 (2016) aanbiedingen per provider