Over GalaxyClub.nl

Galaxy Club is dé Nederlandse website over Galaxy smartphones en tablets. Van het laatste Samsung nieuws en de beste tips en trucs tot reviews en actuele prijsoverzichten: met ons kleine team proberen we een zo compleet mogelijke hub te worden waar je alles rondom jouw Galaxy kunt vinden.

En voor de duidelijkheid: wij zijn een onafhankelijke website, die op geen enkele wijze gelieerd is aan Samsung zelf. Samsung’s eigen website vind je HIER.

Galaxy Club bestaat in haar huidige vorm sinds 2013, en is voorgekomen uit het samenvoegen van een aantal kleinere Galaxy blogs en gebruikerscommunities. Dankzij ons hoge speurnerd-gehalte duiken onze nieuwtjes regelmatig op in het internationale ‘telefoonroddelcircuit’. Zo kon je bij ons voor het eerst lezen over de het bestaan van een Galaxy Note Edge, over de baanbrekende bediening van de Gear S2, of over de komst van de Galaxy J serie budget telefoons – om maar eens een volledig willekeurige greep te doen uit onze lange lijst met opvallende nieuwtjes.

Ondanks dit alles zijn het onze berichten over firmware updates en onze gebruikerstips die in eigen land veel gelezen worden – en natuurlijk ons groeiende forum. Want inmiddels zijn we – dankzij jou, gewaardeerde bezoek(st)er! – in ruim twee jaar tijd gegroeid van een schattig klein blogje, tot een drukbezochte website, die zich ook de komende tijd uiteraard verder zal blijven ontwikkelen.

Contact opnemen met Galaxy Club kan via onze contact pagina.