Over GalaxyClub

GalaxyClub is dé Nederlandse website over Galaxy smartphones en tablets. Van het laatste Samsung nieuws en de beste tips en trucs tot reviews en actuele prijsoverzichten: met ons kleine team proberen we een zo compleet mogelijke hub te worden waar je alles rondom jouw Galaxy kunt vinden.

En voor de duidelijkheid: wij zijn een onafhankelijke website, die op geen enkele wijze gelieerd is aan Samsung zelf. Samsung’s eigen website vind je HIER.

GalaxyClub bestaat in haar huidige vorm sinds 2013, en is voorgekomen uit het samenvoegen van een aantal kleinere blogs en gebruikerscommunities. Dankzij ons hoge speurnerd-gehalte duiken onze nieuwtjes bijna voortdurend op in het internationale ‘telefoonroddelcircuit’, waarbij we regelmatig geciteerd worden door ’s werelds grootste (tech)media. Van Forbes en TechCrunch, tot The Verge en Engadget, de lijst met media die onze exclusieve scoopjes over de grootste smartphonemaker ter wereld overnemen is lang en groeiende.

Ondanks dit alles zijn het onze berichten over firmware updates en onze tips & trucs die in Nederland veel gelezen worden – evenals ons forum. Want inmiddels zijn we – dankzij jou, gewaardeerde bezoek(st)er! – in ruim drie jaar tijd gegroeid van een schattig klein blogje, tot een website die maandelijks honderdduizenden bezoekers van informatie voorziet, en die zich ook de komende tijd verder zal blijven ontwikkelen.

Contact opnemen met GalaxyClub kan via onze contact pagina.