Volgende generatie Samsung Galaxy J5 (2016) duikt op met 5,2 inch scherm

Hoewel je erop kon gaan zitten wachten, vinden we het op dit moment nog vrij vroeg: de Samsung Galaxy J5 (2016) is opgedoken.

In de Indiase importdatabase Zauba is een Samsung telefoon te vinden met modelcode SM-J510. Dit kan natuurlijk niet anders zijn dan de opvolger van de huidige Galaxy J5, die in feite pas ongeveer een half jaar in Europa verkrijgbaar is.

Over de Galaxy J5 (2016) komen we nog niet zo gek veel te weten, behalve dat de telefoon over een schermdiagonaal zou beschikken van 5,2 inch – een stapje groter dan het 5 inch scherm van de huidige J5. Eenzelfde groei zagen we onlangs al toen Samsung de Galaxy A5 (2016) lanceerde. Of de J5 (2016) een met de A serie vergelijkbare sprong in schermresolutie – van 720p naar 1080p – zal krijgen is nog maar de vraag. Het is tenslotte een vrij betaalbaar model.

Verder informatie over de Galaxy J5 (2016) ontbreekt vooralsnog, en we kunnen ons goed voorstellen dat het nog wel even gaat duren voor Samsung de opvolger van haar haar betaalbare J serie middenmoter daadwerkelijk lanceert – laat staan in Europa op de markt brengt. Maar bij deze weet je dan in ieder geval dat er druk gewerkt wordt aan een opvolger van de Galaxy J5.

Gerelateerde artikelen