Update Samsung Galaxy Note 3 brengt Kids Mode, Download Booster, en meer

We wisten al een tijdje dat hij eraan kwam, en vandaag arriveert ‘ie eindelijk op de Nederlandse unbranded Samsung Galaxy Note 3: de update die Kids Mode – pardon, de Kids Stand – en Download Booster en nog meer nieuwe snufjes naar het toestel brengt.

De update, met een omvang van bijna 188 MB, brengt een hoop nieuws naar de Galaxy Note 3, maar géén nieuwere versie van het Android besturingssysteem.

Aan boord zijn onder meer de Kids Stand – een omgeving waarin het kroost op een veilige manier met het toestel kunnen spelen – en de Download Booster, waarmee grote bestanden tegelijk via WiFi én mobiel internet kunnen worden gedownload.

Deze features kennen we al van de Galaxy S5, evenals de camera modus Virtuele tour die met deze update ook naar de Galaxy Note 3 komt. Last but not least bevat de update van vandaag ook nog Knox versie 2.0.

De update – met firmwareversie XXUGNG1 – is op dit moment al beschikbaar via de Galaxy Note 3 zelf, en vermoedelijk op korte termijn ook via Samsung's Kies software op de PC.

Heb jij de update van vandaag al geïnstalleerd? Zoja, wat zijn jouw ervaringen?

Update: inmiddels is duidelijk dat de Kids Stand nogal wat problemen kan geven. Gebruik(st)ers kunnen deze stand niet meer verlaten. Dit is een bug waardoor de Kids Stand voorlopig onbruikbaar is. Mocht je al klem zitten in de Kids Stand, dan vind je HIER de ontsnapping.

Lees de reacties (17)

1 2 3
Gerelateerde artikelen