Update met augustus patch rolt uit voor Galaxy S6 (Edge/Plus) (update 26-8)

Vanaf vandaag is op de unbranded Galaxy S6 Edge Plus een update beschikbaar die de nieuwste security patches naar het toestel brengt. Update 26-8: ook voor de unbranded Galaxy S6 en S6 Edge is de update met augustus patch nu beschikbaar.

Een tijdje geleden al meldden wij dat Samsung begon met het uitrollen van de beveiligingspatches van de maand augustus op de Galaxy S6 serie – en dat deze her en der zelfs al in ons land opdook. Toch blijft de brede beschikbaarheid van deze update op de ‘gewone' S6 en de S6 Edge tot nu toe uit. 26-8: Inmiddels is de update er dus voor alle S6 varianten – althans, voor unbranded toestellen (die niet direct bij een provider zijn gekocht).

De S6 Edge Plus krijgt met firmwareversie XXS2BPH1 alle nieuwste beveiligingspatches, getuige de datum van 1 augustus in het Software-info scherm onder het kopje Niv. Android-beveiligingspatch. Hetzelfde geldt voor de S6 en S6 Edge, die beide firmwareversie XXU4DPHF voorgeschoteld krijgen (dank, Sandor!)

Wanneer deze update voor branded S6 modellen – T-Mobile, Vodafone – in Nederland zal arriveren is zoals gebruikelijk niet te voorspellen. Maar uiteraard houden wij je op de hoogte. Heb jij deze update op jouw S6 (Edge, Plus) ontvangen? Laat het ons hieronder weten!

Lees de reacties (9)

1 2