Update met augustus patch van start op Samsung Galaxy S6 en S6 Edge (spoedig in NL?)

Samsung is de update gestart die de augustus security patch naar de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge moet gaan brengen. Hier en daar duikt deze nú al in Nederland op.

samsung-galaxy-s6-update-augustus-security-patch-576x1024 Update met augustus patch van start op Samsung Galaxy S6 en S6 Edge (spoedig in NL?)

Het lijkt erop dat Samsung zich steeds beter aan haar maandelijkse updateschema weet te houden – tenminste, als je een relatief recente Galaxy hebt. De juli patches op de Galaxy S6 serie zijn amper afgekoeld, en het startsein wordt al gegeven voor de update die de patches voor de maand augustus naar de S6 en S6 Edge brengt.

Niet alleen arriveert de update elders ter wereld al op de eerste Galaxy S6 Edge modellen, zelfs hier in Nederland blijkt de augustus patch al hier en daar (vooral daar) op te duiken op de edge-loze Galaxy S6 (dank, @Tweety2307) in de vorm van firmwareversie XXU4DPGW.

Toch is de update op dit moment – 10 augustus – nog niet grootschalig beschikbaar voor Nederlandse Galaxy S6 varianten. We laten het, uiteraard, weten zodra dit wél het geval is.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee