T-Mobile branded Samsung Galaxy S4 Mini krijgt Android 4.4 KitKat update

Stukje bij beetje arriveert Android versie 4.4, bijgenaamd KitKat, op de Samsung Galaxy S4 Mini. Nadat eerst Vodafone's branded toestel ‘m al kreeg, zijn nu gebruik(st)ers aan de beurt die hun S4 Mini direct bij T-Mobile aanschaften.

De update die nu beschikbaar is voor T-Mobile branded Galaxy S4 Mini, met versienummer XXUCNF7, brengt het toestel dus van Android 4.2 naar Android 4.4.2. Aan boord zijn, naast een aantal flinke verbeteringen onder de motorkap, een aantal zichtbare veranderingen. Zo zien de notificatiebalk en het vergrendelscherm er een tikje anders uit, en kun je voor verschillende functies zelf instellen welke app of dienst je het liefst gebruikt.

Een uitgebreider overzicht van de vernieuwingen in Android 4.4 op Galaxy telefoons kun je HIER vinden.

De update is beschikbaar via de Galaxy S4 Mini zelf – downloaden via WiFi als je je databundel wilt sparen! – en natuurlijk via Samsung's Kies programma op de PC.

Nu is het wachten alleen nog maar op de Android 4.4 update voor de unbranded Galaxy S4 Mini, die hopelijk snel volgt nu zowel Vodafone als T-Mobile hun toestelversies ook van de update hebben voorzien. En overigens, voor wie het bijhoudt: inderdaad, Samsung slaat dus hier Android versie 4.3 gewoon in zijn geheel over.

Heb jij deze update al geïnstalleerd? Zoja, wat merk jij er van?

Lees de reacties (27)

  • Het moet jullie niet spijten dat jullie de update nog niet hebben!!! De S'4 mini zijn batterij is 2x zo snel leeg nu na de update! Hoe kan ik hem terug naar de vorige versie herstellen?? Dus niet naar de fabrieksinstellingen, maar naar de laatste update voor de KitKat?

  • Update zomaar aangeklikt. Was erg tevregen met mijn telefoon, nu niet meer. Van alles en nog wat vastgelopen (crome, galary) Batt sneller leeg. Ik kon niet meer connecten met kies/mijn pc. Echt verschrikkelijk. Aub als je zo slim ben om eerst te lezen voordat je de update doet, doe het niet!! Ik hoor graag tips van wie dan ook om dit te fixen. Geen zin/tijd om naar de t-mobile shop te gaan. Maar ik wil eigenlijl gewoon een nieuw toestel. Ik krijg die kitkat er niet meer af. Hopelijl snel een bugfix update. Die installeer ik wel, slechter kan het niet worden hoop ik.

      • Ja hoor, ik wil het u wel stap voor stap uitleggen. Stap1: doe stap2: het stap3: NIET!!! Vink gewoon "automatisch bijwerken" bij Software update UIT. Dan ga je al die problemen niet hebben. Wat ik gisteren ook gemerkt heb is dat de invoertaal van de "voorspellende tekst" bij het sms'en plots Engels is i.p.v. Nederlands!

        • Is hier al een oplossing voor ? Ik had de update al een paar maanden en nu pas ineens zonderdat ik zelf iets veranderd heb is mijn invoertaal veranderd en ik kan het niet terug zetten naar nederlands.

1 2 3 5
Gerelateerde artikelen