Samsung Galaxy S6 serie juli security patches: unbranded S6 & S6 Edge Plus

In Samsung's Galaxy S6 serie is het vandaag de unbranded Galaxy S6 Edge Plus die een update krijgt met de laatste security patches van de maand juli,  nadat eerder de S6 Edge zonder Plus de update al kreeg. Update: ook de ‘platte' S6 – unbranded – krijgt inmiddels de juli patch (dank, Sandor), en (25-7) Vodafone's branded S6 Edge.

De Galaxy S6 Edge Plus krijgt vandaag een update naar firmwareversie XXS2BPG1, die het toestel op veiligheidsgebied weer helemaal up-todate brengt. Een blik op het Software-info scherm – via Instellingen -> Toestel-info leert dat de telefoon na het uitvoeren van de update een datum van 1 juli heeft bij het kopje Niv. Android-beveiligingspatch.

Wanneer andere S6 modellen – met name de verschillende branded varianten van T-Mobile en Vodafone – de juli update krijgen is traditiegetrouw niet te voorspellen. Wij verwachten dat de update in de loop van de komende dagen danwel weken langzaam maar zeker voor de gehele S6 lijn beschikbaar zal komen. Dat we je op de hoogte houden, spreekt voor zich.

Update: de unbranded Galaxy S6 krijgt vandaag firmwareversie XXU4DPG8, die eveneens alle patches tot en met juli bevat.

Lees de reacties (11)