Samsung Galaxy S5 Mini krijgt update naar Android Marshmallow

De ‘grote' Galaxy S5 heeft haar update naar Android Marshmallow net gehad – de Galaxy S5 Mini draait pas net zijn rondjes op Android Lollipop. En toch lijkt het erop dat deze laatste ook een update krijgt naar Marshmallow.

Bij de Wi-Fi Alliance verkreeg – tot onze verbazing, dat moge duidelijk zijn – de Galaxy S5 Mini compleet met Android 6.0 Marshmallow de vernieuwde certificatie (PDF). Tot nu toe waren er maar weinig betrouwbare geruchten over deze update voor het toestel.

Uiteraard gaan we ons hier níet wagen aan voorspellingen over wanneer de Galaxy S5 Mini de update naar Marshmallow kan verwachten. In Nederland arriveerde Android Lollipop tenslotte ont-zet-tend laat, en het zou dan ook erg vreemd zijn als het toestel nu op korte termijn direct verder springt naar de nieuwste versie van het Android besturingssysteem. Maar het is in ieder geval aardig om te weten dat de update er vermoedelijk wel aan zit te komen.

Lees de reacties (14)

  • als blijkt dat de S5 mini inderdaad, uiteindelijke, deze update krijgt dan zal Samsung hiermee een grote groep gebruikers zeer tevreden stellen.

    • 3 months passed since the certification but Samsung didn't release Android 6 update for S5 mini.
      Maybe that was only a joke :(

        • The update to Android Marshmallow is now rolling out in the United Arab Emirates, which makes it soon arrives at the rest of the world.

  • Nog geen update lollipop gekregen. Weet iemand of hij in België uit is voor s5 mini

  • Update naar 5.1.1 is teleurstellend. Batterij snel leeg, trage bediening, steeds opnieuw op moeten starten. Mijn vrouw was heel tevreden over haar S5 mini. Na de update is het een drama. Dus stel die update zo lang mogelijk uit en wacht op de Marsmellow.

    • Zitten veel te veel fouten in deze versie.
      App-Optimalisatie uitzetten in 'smart manager' verbetert de telefoon.

  • bij mij afgelopen week ook de update. pfffffff wat een drama accu na een halve dag leeg. elke keer gaat beeldscherm aan zelfs als je hem niet aanraakt.
    tot nu toe niet meer tevreden over mijn s5 mini met 5.1.1

    • Lollipop draait bij sinds januari prima!
      Ben benieuwd naar Marshmallow

  • Ik wil zo snel mogelijk een nieuwe update, al 3 weken op lollipop, het trekt op niets, scherm licht constant op, batterij in de namiddag al plat. Goede raad aan wie update nog niet gedaan heeft. Doe het niet!!!

1 2
Gerelateerde artikelen