Samsung Galaxy Buds+ update maakt systeem stabieler

Eerder deze week kregen de Galaxy Buds Live hun eerste firmware-update – nu volgen de Galaxy Buds+. Veel verandert er, maar achter de schermen wordt aan het systeem gesleuteld.

Galaxy Buds+ update augustus 2020

Toen we een paar weken geleden de nieuwe Galaxy Buds Live reviewden, concludeerden we dat we de geluidskwaliteit van de Galaxy Buds+ eigenlijk beter vinden. Een eerste update voor die Buds Live veranderde weinig aan de verhouding tussen beide Buds modellen – een nieuwe update voor de Buds+ zal dat ook niet doen.

Heb jij de Galaxy Buds+, dan krijg je vandaag of morgen firmareversie R175XXU0ATH7 voorgeschoteld. Daarin gebeurt niet direct iets spanneds, of hoorbaars. Wel meldt Samsung's changelog de ‘Verbeterde systeemstabiliteit en systeembetrouwbaarheid‘. Qua stabiliteit en betrouwbaarheid hadden we de afgelopen maanden eigenlijk geen klachten (vernomen) over de Buds+, maar beter mag altijd.

Zoals gebruikelijk zal jouw telefoon de update vroeg of laat vanzelf vinden zodra je jouw oortelefoontjes verbindt. Je kunt ook in de Galaxy Wearable app naar het Galaxy Buds+ scherm gaan, en onderin op Softwareupdate voor oortjes tikken, om daar handmatig het 1,38MB grote pakketje te downloaden.

Heb jij de update geïnstalleerd, en merk jij wel iets van de beloofde verbeteringen? Laat het ons hieronder weten!

Lees de reacties (1)

  • Ik merk dat het geluid van 1 van mijn buds opeens veel zachter is. Ik krijg daarvan op max volume net een fluisterend geluidsniveau, maar mijn normaal werkende oortje staat dan op standje doof, dus dat maakt ze voor nu niet samen bruikbaar voor mij. Ik weet niet 100% zeker of de update de oorzaak was, mar heb verder nooit problemen gehad met mijn buds. Anderen ook zulke problemen gehad?