Samsung Galaxy A3 krijgt Android 5.0.2 Lollipop update in Nederland

Elders was hij al beschikbaar, de bijbehorende handleiding lazen we al, en nu is de Android Lollipop update dan echt beschikbaar op de Nederlandse Samsung Galaxy A3.

De Galaxy A3 – de unbranded en Vodafone's branded toestelversies, althans – krijgt vanaf vandaag ook in ons land de langverwachte update naar Android 5.0.2, bijgenaamde Lollipop. Samsung's betaalbaarste smartphone met aluminium behuizing is hiermee ook weer bij de tijd, zogezegd.

De update is in feite precies hetzelfde als Android Lollipop op de Galaxy A5: een licht vernieuwde interface – inclusief applicaties, notificaties en het multitasking menu – en de nodige vernieuwingen achter de schermen komen met firmwareversie XXU1BOEC naar het toestel (Vodafone's A3 krijgt zelfs de iets nieuwere XXU1BOF7 firmware).

Laat je hieronder even weten hoe de installatie van Lollipop op jouw Galaxy A3 verliep?

Lees de reacties (5)

  • Hier een A3 unbranded. Maar volgens mij origineel een Frans model. Toestel net nieuw voor een klant, gelijk even 5.0.2. Geïnstalleerd en verliep prima.. Maar er stond ook nog niets op.

  • De informatie op deze site doet vermoeden dat de Lollipop 5.02 een onvolmaakt product is, dus waarom je tijd er aan verspillen? Het is ook niet duidelijk wat de voordelen zijn.

  • Maandag ( 5 dagen geleden) de update binnen gehad. Ik had er het een of ander over gelezen dus ik heb elke dag gecontroleerd op updates. Kreeg er een van 756 MB, gelijk geinstalleerd en zeker geen spijt van gehad. De telefoon loopt een stuk sneller en een stuk vloeiender. Het handigste vind ik nog de lockscreen notifications maar die zaten zowieso al in android zelf!

  • Nou. Joepie. Wat een rot update! Ik wil weer terug naar wat het was maar dat kan vast weer niet!
    Bedankt voor het wederom door mn strot heen duwen van een ander zn idee...

  • Helaas was ik gedwongen de update te installeren (kon de melding niet verwijderen/uitzetten!), nu veel ruimte "kwijt", accuduur is beduidend minder maar het vervelenste is dat ik regelmatig (dagelijks) geen netwerk heb en dus niet kan bellen.sms'n of appen (als ik geen wifi heb) ERG VERVELEND en zou graag willen downgraden...

Gerelateerde artikelen