Op de valreep: Galaxy S5 krijgt update met januari security patch

Vanaf nu is voor de unbranded én T-Mobile branded Galaxy S5 een update beschikbaar met de security patch van de maand januari. Voor Vodafone was deze er al enkele dagen.

Op dit moment rolt er in verschillende landen, waaronder Nederland, een ruim 53 MB grote update uit voor de unbranded toestelversie van de Galaxy S5 – zonder Plus of Neo. Het toestel krijgt firmwareversie XXS1CQA9 (Vodafone: XXS1CQAV, T-Mobile: XXS1CQA1).

De update brengt, naast de bekende maar niet nader benoemde stabiliteitsverbeteringen en bugfixes, de security update voor de maand januari naar de Galaxy S5. Zichtbare veranderingen hebben wij zo gauw niet gespot, na installatie.

Heb jij deze update al op jouw Galaxy S5 geïnstalleerd, en ben jij wel andere vernieuwingen tegengekomen? Laat het ons hieronder weten!

Lees de reacties (8)

    • Inderdaad bezopen slaat compleet nergens op dat die nu al is afgeschreven.
      Volgens samsung zijn er met de neo geen problemen?
      Waarom zou dat bij de gewone s5 dan anders zijn?

  • Mijn telefoon crasht nu hele tijd, XXS1CQA2 - S5Plus
    Hebben jullie hier ook de vorige versie beschikbaar voor download?

    • Hangt er dan vanaf voor welk land jouw toestel oorspronkelijk bestemd was. Die firmwareversie is voor nog geen Nederlandse versie van de S5 Plus beschikbaar, namelijk.

  • de samsung s5 van proximus heeft de android6 update niet en zal deze niet krijgen. hoe kan ik deze toch dowloaden op mijn toestel?

  • Sinds mijn laatste update van de s5, loopt mijn batterij binnen een halve dag leeg. Iemand een oplossing?

Gerelateerde artikelen