Nieuwe update voor Galaxy A7 uit 2018 brengt patch van januari

Een update voor Samsung's Galaxy A7 uit 2018 brengt een nieuwere beveiligingspatch naar het toestel – die van de maand januari 2021.

Galaxy A7 update januari 2021

Het is toch snel gegaan. In de herfst van 2018 lanceerde Samsung met redelijk veel kabaal de eerste Galaxy telefoons met drie en vier camera's achterop. Dit waren natuurlijk – respectievelijk – de Galaxy A7 en A9. Vooral van de A7 gingen er in het jaar daarna zelfs redelijk veel over de toonbank. En ook nu nog houdt Samsung de beveiliging van het toestel redelijk goed bij.

Zo rolt vandaag op het toestel een nieuwe update binnen naar firmwareversie A750FNXXU5CUA1. Deze brengt geen zichtbare of functionele vernieuwingen naar de Galaxy A7. Wel wordt de beveiligingspatch van januari geïnstalleerd, evenals de patch van december, zodat alle gaten sinds de vorige update weer gevuld worden.

Beschikbaarheid

De nieuwe update is per direct OTA – Over The Air – beschikbaar op alle in Nederland en België verkochte Galaxy A7 2018 modellen. Als je nog geen automatische melding kreeg, kun je de beschikbaarheid handmatig checken via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

(Dank, Jako!)