Nieuwe update unbranded Samsung Galaxy S4 brengt Kids Stand, betere prestaties, Knox 2.0

Dat hij eraan zat te komen wisten we al, en nu arriveert ‘ie dan ook op de unbranded Samsung Galaxy S4 in Nederland: de update die onder meer de Kids Stand naar het toestel brengt.

Deze update voor de Galaxy S4, met firmwareversie nummetje XXUGNF1, brengt onder andere Knox 2.0 en de Kids Stand – bekend van de Galaxy S5 – naar het toestel. Ook zouden de prestaties na de update beter zijn, en gaat de batterij als het goed is langer mee dankzij verbeteringen in het energiebeheer van de Galaxy S4.

Om de Kids Stand te kunnen gebruiken, zul je deze eerst moeten installeren. Je vindt de daarvoor benodigde applicatie na installatie van de update tussen de overige apps.

De update is ruim 155 MB groot, en kan dus het beste via WiFi verbinding op het toestel geïnstalleerd worden. Maar natuurlijk kun je je unbranded Galaxy S4 ook via Samsung's Kies programma updaten.

Heb jij de update van vandaag geïnstalleerd? Wat zijn jouw ervaringen?

Update: net als op de Galaxy Note 3, schijnt ook de Kids Stand op de Galaxy S4 bij sommige gebruik(st)ers tot problemen te leiden. De stand laat zich niet meer afsluiten op de normale manier. Een ontsnappingsroute vind je in ieder geval HIER.

 

Lees de reacties (67)

  • Krijg melding dat sofware-updateservice niet beschikbaar is.....waarschijnlijk te druk op dit moment.

  • Na de update start de telefoon tijdens een gesprek telkens opnieuw op. Een bug? Erg irritant!

    • idem ditto.. als de telefoon even niet gebruikt is reageert de interface niet meer en moet je een 30 seconden wachten voor er wat gebeurt.
      Telefoon reset spontaan. En bij het ontvangen van een oproep kan ik niet opnemen (interface reageert niet) en reset hij...

  • Schandalig!!!!!!!
    Na de update op 3 juli is de mobiele verbinding verlaagd van H+ of 4G naar E!!! internet is overal tergend langzaam geworden... als dit niet vlug verbeterd is dit mijn eerste en laatste samsung ooit!!!
    Van 4G naar E snelheid na update!!!!!!!!

    • Zou even contact met je provider zoeken, misschien de instellingen opnieuw naar je telefoon laten sturen of iets dergelijks.

    • Heb het zelfde probleem met Mobistar en knox werkt ook niet meer ga een iPhone kopen

    • Nergens last van hoor! Alles functioneert prima. Hij is voor m'n gevoel iets vlotter in het reageren. 4G werkt gewoon (TMobile), en bellen, internet, alles werkt normaal. Batterij heb ik nog niets van gemerkt. Vind het sowieso niet slecht, die batterij. Vergeet niet dat het een megagroot scherm is, in verhouding tot iCrap, en de CPU veel sneller, etc.

    • ik hetzelde laaste update ook aleen E verbinding geen 4G meer.wat doen a.u.b

      • Ook enkel edge na update. Ook wifi trager :s
        Wat help voor edge is gsm netwerk modus van lte naar enkel wpa. Dan heb ik direct weer h+.
        4g geen probleem hier. Maar zodra 4g bereik iets zakt. Direct edge. ( 3g , h en h+) zijn verdwenen als ik auto netwerk aanzet ( lte wpa gsm ... )
        Help

    • Ik zou als ik jullie was even contact opnemen met jullie provider. Misschien kunnen ook de mobiele internetverbindingsinstelling veranderd zijn door de update en raad ik ook even aan om dat voor de zekerheid te controleren.

    • na update bijna geen 3g verbinding meer,snel oplossing want edge netwerk is te traag

  • Vanmorgen update uitgevoerd, maar nu geen internet meer via netwerk... Allen nog via de wifi. Hoe is dit op te lossen?

  • Na update geen internetverbinding meer. Eerst alles nagelopen, toen uiteindelijk maar terug naar fabrieks- instellingen terug.
    Ook dit is geen oplossing. Moet zeggen dat Samsung er een rotzooitje van maakt.
    Ik heb een standaard toestel geen rare zaken er op en toch krijgen ze het voor elkaar dat de betrouwbaarheid daalt naar het nulpunt. Je zou toch denken dat een update een verbetering zou zijn.
    Erg jammer van Samsung

1 2 3 9
Gerelateerde artikelen