Nieuwe update Samsung Galaxy S4 arriveert, fixt beveiliging en WiFi

Twee dagen geleden was al duidelijk dat hij eraan komt, en vanaf nu is de nieuwe update voor de Samsung Galaxy S4 ook in Nederland te installeren.

Deze update, met de firmwareversie XXUEMK8 en builddatum 19 november, strijkt een aantal oneffenheden glad die de Galaxy S4 plaagden na de update naar Android 4.3, enkele weken geleden.

De belangrijkste verbetering is het oplossen van de problemen met het Knox beveiligingspakket, dat overijverig herhaaldelijk beveiligingsmeldingen geeft en apps blokkert. Daarnaast wordt een bug aangepakt die op sommige toestellen de WiFi verbinding onstabiel zou maken.

Op dit moment is de update al te installeren via Samsung's Kies software op de PC, maar het is een kwestie van aftellen voor hij ook via het toestel zelf beschikbaar is.

(afbeelding via)

Lees de reacties (27)

  • Eerst met Kies de update gedaan, geen wifi. Daarna met Odin en nog steeds geen wifi.
    Elke keer de verificatiefout!

  • Ik heb ongeveer hetzelfde probleem.
    Ik heb mijn Galaxy IV net geupdate naar de laatste firmware (JSS15J.I9505XXUEMK8) vanwege de beveiligingswaarschuwing.
    Maar guess what …. de klacht is verergerd omdat Knox mij de WIFI niet meer aan laat zetten.
    Als ik de WIFI wil inschakelen is dat niet mogelijk en komt er een beveiligingswaarschuwing voor in plaats (zie de bijlage).
    Heb met Titaniumbackup Knox bevroren maar dat helpt niet,ook met een shell applicatie handmatig Knox uit te zetten maar dat het cmd is niet goed om Knox uit te schakelen.

    Heeft iemand dat nog meer en is er misschien een oplossing ?

  • Krijg geen verbinding met WIFI. Grijs lichtje brandt steeds en wordt niet groen. Soms wel even, maar krijg nog steeds geen verbinding. Hoe op te lossen of moet ik iPhone kopen. Heb instelling al eens terug ingesteld en werkt nog niet.

  • Heel leuk die update.. en ook fijn dat ik nu een gear aankan schaffen maar dan moet mijn toestel het wel blijven doen. Na installatie van die update doet mijn toestel het niet (naar behoren).. blijft hangen in het opstartscherm. 2 x gereset vanaf het besturingssysteem. maar geen goed resultaat..
    iemand een oplossing daarvoor?

  • sinds dat ik een update had geinstalleerd ( die voor in de scherm kwam) doet mijn wifi (thuis) niet meer.
    iemand die me daar mee kan helpen?

1 2 3 6
Gerelateerde artikelen