Unbranded Samsung Galaxy S4 krijgt update naar Android 4.3

Vlak voor het weekend kon je hier al lezen dat Samsung Galaxy S4 bezitters met een Vodafone toestel de update naar Android versie 4.3 ontvingen. En zoals we voorspelden bleef de update voor de unbranded Galaxy S4 niet uit: deze is vanaf vandaag te installeren.

samsung-galaxy-s4-android-4-3-update-gc Unbranded Samsung Galaxy S4 krijgt update naar Android 4.3

De update brengt onder meer de mogelijkheid met zich mee om Samsung’s Knox beveiligingspakket te gebruiken, evenals ondersteuning voor het Galaxy Gear horloge.

De Galaxy S4 voelt na de update een fractie sneller aan, en ook de schermweergave – met name tekstweergave – is verbeterd. Hoewel er verder geen hele grote verandering zijn doorgevoerd, zijn er een flink aantal kleine, subtiele vernieuwingen. De browser is nu dezelfde als die van de Galaxy Note 3, het keyboard is verbeterd, en de camera van het toestel heeft ook een softwareupdate gekregen.

samsung-galaxy-s4-android-4-3-update-nederland-changelist-150x150 Unbranded Samsung Galaxy S4 krijgt update naar Android 4.3samsung-galaxy-s4-android-4-3-toestel-info-gc-150x150 Unbranded Samsung Galaxy S4 krijgt update naar Android 4.3samsung-galaxy-s4-android-4-3-update-lees-modus-sneltoetsen-150x150 Unbranded Samsung Galaxy S4 krijgt update naar Android 4.3samsung-galaxy-s4-android-4-3-update-browser-gc-150x150 Unbranded Samsung Galaxy S4 krijgt update naar Android 4.3samsung-galaxy-s4-android-4-3-update-keyboard-150x150 Unbranded Samsung Galaxy S4 krijgt update naar Android 4.3

De update brengt firmwareversie XXUEMJ7 naar de unbranded Galaxy S4, en is ruim 672 MB groot. Installatie via een WiFi verbinding is dus verstandig, als je niet je halve databundel hieraan wilt spenderen.

 

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee