Oplossing beveiligingsmelding Samsung Galaxy S4 komt eraan

Sinds de Samsung Galaxy S4 ruim twee weken geleden de update ontving naar Android versie 4.3, duikt op veel toestellen met enige regelmaat een beveiligingsmelding op – die na een tijdje nogal irritant wordt. De oplossing hiervoor komt in de vorm van een nieuwe update.

samsung-galaxy-s4-beveiliging-melding-oplossing-update Oplossing beveiligingsmelding Samsung Galaxy S4 komt eraan

In Duitsland werd vandaag een update voor de unbranded Galaxy S4 aangeboden die precies dít probleem lijkt aan te pakken, evenals WiFi verbindingsproblemen die in sommige gevallen opdoken na de Android 4.3 update.

De Beveiligingsinformatie melding – zie hierboven – wordt veroorzaakt door Samsung’s Knox beveiligingspakket, dat deel uitmaakte van de recente update. Echter, niet alles lijkt nog even goed op elkaar afgestemd, waardoor Knox denkt in te moeten grijpen in het gedrag van applicaties – ook als dit helemaal niet nodig is.

Zoals gezegd: de update met de oplossing dook vandaag dus in Duitsland op – we hopen dat ons land snel zal volgen.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee