Marshmallow update Galaxy S5 Mini nabij, nieuwe handleiding online

Voor de Galaxy Note 7 speculeren we al over de update naar Android 7.0 Nougat, maar de update naar Android 6.0.1 Marshmallow voor de Galaxy S5 Mini is nu dan eindelijk ook nabij, zo blijkt uit de vernieuwde handleiding die wij opduikelden.

Het was alweer even geleden dat wij voorspelden dat de Galaxy S5 Mini een update krijgt naar Android 6.0.1 Marshmallow. Echter, in de maanden daarna bleef het stil. Nu gaat het vermoedelijk niet lang meer duren, getuige de herziene handleiding van het toestel die wij vonden.

De nieuwe handleiding (Engels, PDF) legt uit hoe de Galaxy S5 Mini werkt op Android Marshmallow, en biedt onder meer een blik op een licht vernieuwd uiterlijk van de TouchWiz interface.

Het opduiken van dit soort vernieuwde handleiding is altijd een teken dat de uitrol van de update niet lang meer op zich zal laten wachten. Uiteraard is hiermee niet gezegd wanneer Samsung precies de update voor de S5 Mini – laat staan de Nederlandse – zal gaan aanbieden. Maar uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied!

Lees de reacties (5)

  • Hier is de nederlandse versie van de Marsmallow handleiding te downloaden, gewoon op de officiele Samsung site

  • Galaxy S5 mini andriodversie 5.1.1
    De wifi connext niet met ziggo router en open netwerken.
    Hij gooit te pas en te onpas het netwerk eruit.
    Is Marsmallow 6.0 update een optie voor dit probleem.
    Mag je deze update zelf toepassen of door een samsungdealer

    Graag uitleg wat marsmallow 6.0 voor de mini doet.

  • update nabij ?? 2 maand verder en nog niks , als android 8 aangekondigd wordt, zal de S5 mini wellicht net de update naar 6.0.1 krijgen zeker !

Gerelateerde artikelen