Marshmallow update arriveert in Europa op Galaxy Note 4 SM-N910C

Nadat de update naar Android 6.0.1. Marshmallow voor de Galaxy Note 4 in de VS al van start ging, arriveert hij nu ook in Europa. Op de toestelversie met modelcode SM-N910C, om precies ze zijn.

Hoewel verreweg de meeste Galaxy Note 4 gebruik(st)ers in Nederland een toestel met modelcode SM-N910F hebben, weten we dat er ook aardig wat van het SM-N910C via grijze import zijn verkocht.

Voor deze toestelversie – althans, de van oorsprong Poolse – is nu de update naar Android 6.0.1 beschikbaar. En hoewel de meesten Note 4 gebruik(st)ers hier dus in principe niks aan hebben – je kunt niet eens de firmware van de ‘C' op de ‘F' variant flashen – is de update weer een stapje dichterbij.

De update brengt het beveiligingsniveau van het toestel overigens ook direct naar dat van de maand april, inclusief de allernieuwste security patches dus.

Hopelijk volgt nu echt snel de Marshmallow update voor de Note 4 SM-N910F in Nederland. Heb jij de SM-N910C, en de update al geïnstalleerd? Deel hieronder jouw ervaringen met de nieuwste versie van het Android besturingssysteem en de nieuwe en vernieuwde features die hij naar de Note 4 brengt!

(Dank, Peter!)

Lees de reacties (13)

  • Ik heb hem gisteren ontvangen. Mijn vrouw heeft ook een c, maar die nog niet. Paar keer geprobeerd, maar niets.

    • De update is beschikbaar voor van oorsprong Poolse toestellen. Misschien is die van jou dat wel, die van je vrouw niet?

      • Hetzelfde hier. Heb helaas nog geen update.

        Benieuwd wanneer deze dan wel komt :)

  • Sinds gistern Android 6.0 op SM-910C Note 4.
    Notificatie: SD-Kaart voor overzetten van foto's en media.
    Onder Instellingen-Applicaties is onderdeel SD-Kaart weg.
    Spotify start niet meer op!
    Voorheen gedownload kaartmateriaal navigatie App Here is niet zogenaamd niet meer aanwezig.

1 2
Gerelateerde artikelen