Eerste Galaxy Note 4 gebruik(st)ers krijgen update naar Android 6.0.1 Marshmallow (in de VS)

Vorige week ging de uitrol van de Marshmallow update voor de Galaxy S5 al van start, en nu komen ook de eerste gebruik(st)ers met een Galaxy Note 4 aan de beurt. In de VS, om precies te zijn.

Het is de Amerikaanse provider Sprint die de primeur heeft, door haar eigen Galaxy Note 4 variant als allereerste van de update naar Android 6.0.1 Marshmallow te voorzien. Onze eigen, Nederlandse Note 4 kreeg onlangs nog een update met security patches van maart die ook in Marshmallow blijken te zitten, maar daarbij bleef de grote sprong naar Android 6.0.1 nog uit.

Wie zijn Note 4 handmatig wil flashen met de nieuwe firmware moet nog even geduld hebben. De toestelversie van Sprint – modelcode SM-N910P – is niet dezelfde als die in Europa verkocht wordt onder modelcode SM-N910F.

Zoals gebruikelijk is hiermee natuurlijk allerminst bekend wanneer we de Marshmallow update op de Nederlandse Galaxy Note 4 kunnen verwachten. Het begin is er, nu maar hopen dat het een beetje wil vlotten met de wereldwijde uitrol. Wij houden je, uiteraard, op de hoogte.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Saskia Moesredjo zegt

    Sorry, maar wat een waardeloze update nu. Ik ben niet blind. Waarom zulke grooooottteee apps? En waarom facebook? Ik heb en wil geen facebook? Waar staan de widgets nu? Uitleg op internet klopt niet. Ook al houd ik mijn vinger waar dan ook… de widgets verschijnen niet.

Praat mee