Kleine update Samsung Galaxy S3 Mini uitgerold

De laatste dagen is een kleine update in ons land gearriveerd voor de Samsung Galaxy S3 Mini. Deze update brengt géén nieuwe versie van het Android besturingssysteem, maar slechts een aantal kleine optimalisaties.

De update, met aan boord firmware versie XXANA2, brengt optimalisaties ‘onder de motorkap' van de Galaxy S3 Mini, waar je als gebruiker niet niet direct iets van merkt.

Op dit moment is de update beschikbaar voor gebruik(st)ers met een unbranded Galaxy S3 Mini, dat wil zeggen een toestel dat niet direct bij een provider is aangeschaft. Je kunt de update installeren via het toestel zelf, of via Samsung's Kies software op je PC.

Over verdere, grotere update voor de Galaxy S3 Mini bestaat op dit moment onduidelijkheid. Sommige geruchten hebben het over een update naar Android 4.4 KitKat die later dit jaar naar het toestel zou kunnen komen, terwijl deze op een recent updateoverzicht juist ontbreekt.

Heb jij de huidige update op jouw Galaxy S3 Mini geïnstalleerd? Zoja, heb je verschillen/vernieuwingen kunnen ontdekken?

Lees de reacties (65)

  • Heb m geupdate maar merk geen verbeteringen had 50 procent batterij en oppeens sprong die naar 28 procent dus tja verbeteringen kan ik het niet noemen

  • Vanochtend de update geïnstalleerd, maar nu heb ik buiten geen 3G verbinding meer en kan ik schijnbaar alleen nog maar internetten e.d. via Wifi. En nee, geen backup gemaakt, dus de boel herstellen gaat niet.
    Hetzelfde probleem trouwens bij de mini van mijn dochter.
    We zitten allebei bij Hollandsnieuwe, dus ik weet niet of het hieraan ligt, maar raar is het wel.
    Voor de update geen enkel probleem met de 3G, maar nu... helemaal niks meer!
    Iemand een idee waar het aan kan liggen?

  • Ik kreeg deze update onverwachts binnen via wifi. Geinstalleerd en alles bleef werken. Geen hickups. Is dit misschien een voorbereiding op een verdere firmware update? Zelf verwacht ik geen update naar 4.4 kitkat, maar een update naar 4.2.2 toch zeker wel. Kitkat mag wel natuurlijk.. :-)

  • ja ik heb deze update ook installeert en ja dus werkt goed maar toch wachten op 4.3 dus

1 2 3 9
Gerelateerde artikelen