Eerste levering Samsung Galaxy S2 onderweg!

Vandaag gaat de eerste batch Samsung Galaxy S2 toestellen op weg naar de gelukkig nieuwe eigenaren, als we de berichten mogen geloven. In ieder geval zouden GSMWijzer, StudentMobiel en Algebeld de eerste pakketjes op de post hebben gedaan vanmorgen.

Inmiddels is wel duidelijk dat de vraag naar de nieuwe Galaxy S2 op dit moment groter is dan de hoeveelheid telefoons die in de eerste lichting beschikbaar is, dus het kan goed zijn dat iedereen die het toestel wat later (lees: hooguit een paar dagen nadat de eerste preorder mogelijkheden online verschenen) nog een week langer zullen moeten wachten.

Voor nu is het afwachten hoe goed het aanbod aan de vraag zal kunnen worden aangepast, zodat er geen al te grote vertragingen in leveren hoeven ontstaan, zoals destijds bijvoorbeeld bij de HTC Desire HD het geval was. Maar hoe het ook zij: de eerste S2's zijn onderweg!

(met dank aan Ryan, Kaas en Wesley voor het melden)

Lees de reacties (58)

  • Dit kan ik bevestigen ja, kreeg net 5 minuten geleden een mail van GSMWijzer.nl dat mijn GS2 is verzonden! :D
    SO HAPPY!

    • Hoop dat je een beetje kan slapen vanavond. Je zal waarschijnlijk als een kind wat wacht op zijn verjaardagskadootje op de klok kijken hoe laat het is, en of het pakje al bezorgd is :)

    • Hoi Erwin,
      Op welke datum heb jij hem besteld?
      Ik op 2 mei maar ik heb nog geen bericht van GSMWijzer.nl

  • Zojuist van PhoneShop.nl een mail gehad dat mijn SGS2 vandaag verstuurd is en morgen binnen komt!

1 2 3 9
Gerelateerde artikelen