Samsung Galaxy S2 releaseroddeltheekransje deel drie alweer

Er zijn alweer genoeg nieuwe geruchten binnengestroomd om een derde deel van onze vaste serie ‘Samsung Galaxy S2 Releaseroddeltheekransje' te vullen. En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: het begint erop te lijken dat dit tevens het laatste deel zal zijn!

Ten eerste is er nog steeds niet echt een duidelijk lijn te ontdekken in de uitspraken die de Nederlandse providers doen: het Galaxy S2 komt ergens tussen nu en juni op de markt, zoveel is duidelijk.

Maar ten tweede houden de meeste winkels in ieder geval nog steeds vast aan de ‘datum' die een paar weken geleden al vast leek te liggen – dus als er al een flinke vertraging aan zit te komen wordt dit wel heel angstvallig geheim gehouden. Met andere woorden: waarschijnlijk is week 19 – deze week dus – gewoon dé week.

En ten derde zou het gewoon wel eens zo kunnen zijn dat Samsung zelf deze woensdag de Galaxy S2 officiëel lanceert – verrassend, want zoals wij al eerder beweerden gebeurt dit lang niet altijd voor ‘een telefoon'. Maar inmiddels is eigenlijk wel duidelijk dat de S2 niet zomaar ‘een telefoon' is, en hoewel wij de plank dus mooi mis sloegen, betekent dit wel dat de Galaxy S2 na woensdag gewoon erg snel verkrijgbaar zal zijn.

En nu dus maar even zitten duimen dat wij onze lezers nooit meer hoeven te vervelen met ons releaseroddeltheekransje!

Lees de reacties (32)

  • Ik vind het niet vervelend hoor, integendeel, zo blijven wij toch nog op de hoogte van de laatste inzichten voor de release.

  • ik kan niet wachten!

    phonehouse verwacht hem de 18 e te kunnen leveren.

    eerder mag altijd :)

    en uiterlijk juni.....dat is ook nog wel te overzien :)

  • Zijn er ook al accessoires beschikbaar (bijv. beschermhoesje)?

  • Bij mijn vodafone winkel heb ik deze week gevraagd wanneer hij zou komen en ze zeiden over twee weken. ik hoop dat hij deze week alvast te koop is!

1 2 3 5
Gerelateerde artikelen