De eerste ervaringen met de Samsung Galaxy S2

Nu de eerste Samsung Galaxy S2 toestellen onderweg zijn naar hun nieuwe eigenar(ess)en, wordt het voor mensen die het toestel nog niet besteld hebben natuurlijk interessant om te lezen wat anderen van hun nieuwe S2 vinden. Wij willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om hieronder zijn of haar eigen eerste bevindingen te delen met de rest van Nederland. En wie het graag echt breed wil uitmeten kan natuurlijk op ons FORUM terecht, waar wij een speciaal subforum hebben toegevoegd waar ervaringen besproken en bediscussieerd kunnen worden.

Lees de reacties (105)

  • Wat is die heerlijk snel!! :)

    Aanrader voor iedereen is een micro-sdhc kaartje van minimaal class 6 (liefst class 10). Als je met de gratis App 'SD-Booster' de read cache verhoogt komt hij helemaal goed tot zijn recht. Super snel foto's en Full HD Avatar laden.

    Voice command is (ook al gebruik je het waarschijnlijk alleen thuis, aangezien het best genant is om in het openbaar te doen) echt ideaal! Lekker vanaf de bank naar je telefoon roepen dat hij een maat moet sms-en om meer vlees te halen voor de BBQ bijvoorbeeld.

    Morgen maar eens de hele gebruiksaanwijzing doorspitten op zoek naar alles wat ik vannacht niet kan ontdekken;)

  • Ik mag mijn contract bij T-mobile verlengen dus ik ben er al uit welke telefoon ik bij mijn nieuwe abbonnement wil :)

    Op de website van T-Mobile staat hij er nog niet op, vandaag of morgen dan maar eens ff langs gaan in de T-Mobile shop in Goes.

      • Dat is raar! Net met TMobile gebeld of ze hem bij de shop wel hadden, online is de leverijd 2 weken, en ze zeiden stellig van niet. Bovendien zou je ook geen gebruik kunnen maken van de actie, 5 maanden geen abbo kosten, bij de shop

  • is de voice command in het engels of kan je gewoon in het NL tegen de s2 kwekken.

    • Halloo ook ik stel dit vraag ?

      ik had gelezen op een andere website dat hij alleen engels frans duits maar geen nederlands was?
      wie a wie heeft er meer ervaring verteel het ons.
      kan je ook een update doen?

      gr

      • Hoi. Net 2x de s2 binnen. volgens mij is het alleen in het engels. als ik in het nederlands er tegen praat krijg je hele rare zinnen. in het engels doet ie het heel goed! misschien dat ik nog een instelling heb gemist ergens.

1 2 3 13
Gerelateerde artikelen