Android 5.0 Lollipop komt later dit jaar naar Samsung Galaxy Note 3 Neo

Het liet zich raden, maar Samsung's Franse tak heeft het nu bevestigd: ja, ook de Galaxy Note 3 Neo krijgt later dit jaar de update naar Android 5.0 Lollipop.

In ons recente Android 5.0 Lollipop voor Galaxy telefoons overzicht, gaven we nog aan dat de Galaxy Note 3 Neo zeer waarschijnlijk de update krijgt, maar dat hierover verder nog niets bekend is. Met het bericht op Twitter van Samsung Frankrijk is er nu in ieder geval uit officiële bron zekerheid gegeven dát de Note 3 Neo de update naar Lollipop krijgt.

De toevoeging dat dit in de loop van dit jaar gaat gebeuren verraadt verder weinig over wanneer dit dan precies zal gaan gebeuren. Maar voor nu is het stukje bevestiging in ieder geval mooi meegenomen.

De grote broer van de Note 3 Neo, de Galaxy Note 3 staat inmiddels wel op het punt de sprong naar Android 5.0 te maken. Vodafone's branded toestelversie kreeg ‘m in ieder geval onlangs al.

(via)

Lees de reacties (4)

  • Inmiddels 5 september en nog geen Lollipop :( ... Wanneer komt deze update ? Ik wil hem zo graag op mijn Samsung Galaxy Note 3 Neo :-)

  • inmiddels 14 september ik wil de update ook,
    maar zal de update nog wel komen aangezien de note 3 neo nergens meer te krijgen is?

Gerelateerde artikelen