Android 4.4 voor T-Mobile’s Samsung Galaxy Note 3 beschikbaar

De unbranded Samsung Galaxy Note 3 kreeg een week of twee geleden al de update naar Android 4.4 KitKat, en vandaag is dezelfde update beschikbaar voor gebruik(st)ers met een T-Mobile branded toestel.

De update die vandaag naar T-Mobile's Galaxy Note 3 wordt uitgerold heeft firmware versienummer XXUENA7 – een iets recenter versie dan de update voor de unbranded toestelversie. Toch gaat het natuurlijk in grote lijnen om dezelfde update: kleine aanpassingen aan de interface, eenvoudiger management van sommige standaardapplicaties (berichten, launcher), en een vernieuwde muziekspeler op het vergrendelscherm. Een complete lijst met vernieuwingen vind je HIER.

Heb jij de Android 4.4 update vandaag op jouw T-Mobile branded Galaxy Note 3 geïnstalleerd? Deel hieronder jouw ervaringen!

Lees de reacties (7)

  • Weet iemand of deze update nog steeds problemen geeft met de S View cover of is dit inmiddels opgelost? Ik wil namelijk niet dat deze opeens niet meer werkt. Hiermee waren een aantal weken geleden nog problemen en als je dat niet wilde dan werd je aangeraden om de update niet te installeren.

  • Ik heb deze update nu 1 week en ik heb zelfs 1x bijna 4 dagen met een volle accu gedaan.
    Natuurlijk niet constant het beeld aan gehad.

1 2
Gerelateerde artikelen