Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy Note 2 van start (in Frankrijk)

Passend bij recente geruchten, is Samsung vandaag begonnen met het uitrollen van de Android 4.4 KitKat update voor de Galaxy Note 2. Als eerste komen Franse gebruik(st)ers aan de beurt.

Nog niet zo lang geleden dook het nieuws op dat de langverwachte Android 4.4 update voor de Galaxy Note 2 vanaf eind april zou worden uitgerold. En inderdaad, de kop iser nu dus af.

De update brengt een aantal veranderingen naar het toestel, zoals een vernieuwde en snellere interface, en een aantal andere features.

Samsung kennende dient de update in Frankrijk als een proefballon. Als alles verder goed verloopt zullen ook andere landen de update binnen afzienbare tijd krijgen. Wanneer we de update in ons land kunnen installeren is dus nog niet bekend, en is, zoals gewoonlijk, ook nog afhankelijk van of je een unbranded toestel, of een branded toestel van een provider hebt.

(via)

Lees de reacties (7)

  • nou oke note 2 krijgt een update maar die s3 mini dan ik heb gt-181900 dusook of toch nog niet want ik vindt dat niet goed van samsung nieuwe gsm eerst en dan de oude gsm moet ook mee samsung of toch niet

  • Heb toevallig een franse note 2 dus een update ontvangen naar kitkat werkt goed betere batterij prestaties, de hardware werkt nu ook beter dwz heb een betere score dan voorheen getest met Amtutu benchmark score is nu 22177 was voorheen 20789 moet zegen dat alles nog soepeler verloopt en dat het batterij verbruik beduidend is afgenomen. al met al een prima update heb verder geen problemen ontdekt.

  • ik heb het toestel geflashd met android kitkat
    heb nog niet zoveel nieuws gezien er zijn 2 apps toegevoegd en verder zijn de iconen van bv de batterij en wifi enz wit geworden jammer dat er geen nieuwe dingen verder zijn toegevoegd zijn over de batterij gebruik kan ik heel kort maar duidelijk over zijn WAARDELOOS

  • Ook mijn note 2 geflashed. Een ding is mij ook heel duidelijk BATTERIJ IS ZEKER WAARDELOOS. Kan niet eens een dag mee. Pfffff

  • Dat klinkt nirt goed. Ik las dat de update naar 4.3 ook al een slechte batteryduur gaf. Ik zit nog op de originele 4.1. Doe 2 dagen op een volle gsm. Wat adviseren jullie updaten 8f blijjven op 4,1?

1 2
Gerelateerde artikelen